AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lokanta Usulü Adana

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Lokanta Yordamı Adana Tanımı İçin Materyaller
4 adet çöp şiş adana
1 adet domates
5-6 adet biber
İsteğe bağlı sarımsak da közlenebilir
Şayet adanayı hazır alamaz iseniz
500 gram kıyma orta yağlı
1 adet soğan
1 adet sarımsak
1 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay bardağı sıvıyağ

Lokanta Yolu Adana Tanımı Yapılışı

Domates ve biberleri küçük küçük doğrayıp çöp şişe takalım.
Etlerimizi de taktıktan sonra fırının ızgara kısmına dizelim pişirelim.
Biberler közlenince etler de muhtemelen pişmiş olacaktır fırından gırına fark gösterebilir. Denetimli pişirin hoş bir pilavla servise hazır.
((eğer adanayı kendınız yapacaksanız eti baharatları sopan ve sarımsağı karıştırın yoğurup kıvam verdikten sonra en az 4saat dinlendiriniz cop şişlere takınız)).
 
Geri
Üst