- Konu Yazar
- #1
Lokanta Metodu Acılı Salata Tanımı İçin Gereçler
1 domates
1 salatalık
Yarım tatlı kaşığı acı biber salçası
Yarım tatlı kaşığı nane
1 diş sarımsak
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Lokanta Tarzı Acılı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle soğan ve sarımsağı robotton geçirelim.
Domatesin kabuklarını soyup güzelce ince ince doğrayalım salatalığı küçük küçük doğrayalım, karıştırma kabına alalım.
Üzerine yağı, naneyi, salçayı ve tuzu ek edip karıştıralım.
Salçanız tuzluysa tuzu dikkatli ek edelim.
Lokanta Adabı Acılı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 domates
1 salatalık
Yarım tatlı kaşığı acı biber salçası
Yarım tatlı kaşığı nane
1 diş sarımsak
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Lokanta Tarzı Acılı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle soğan ve sarımsağı robotton geçirelim.
Domatesin kabuklarını soyup güzelce ince ince doğrayalım salatalığı küçük küçük doğrayalım, karıştırma kabına alalım.
Üzerine yağı, naneyi, salçayı ve tuzu ek edip karıştıralım.
Salçanız tuzluysa tuzu dikkatli ek edelim.
Lokanta Adabı Acılı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı