AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Lojistik sertifikasi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Lojistik sertifikası ne ise yarar?​

Lojistikte Belgesi kazanarak, perakende satış imalat, tüm tedarik zinciri için iş becerilerini öğrenebilirsiniz. Bu sertifikayı kazanmak İnsanlar üretim, dağıtım, büyük ölçekli depolama, taşıma ve satış nihai noktası üzerinden mal ve tüketici ürünleri almak için kendi bilgi kullanımı uzmanlardır.

Lojistik sertifikası nasıl alınır?​

Lojistik Yönetimi e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarından ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir. Kayıt bedeli 250 TL’dir.
Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimi Nedir?
Bu eğitim, tedarik zincirlerinin yönetimi konusunda uzmanlaşmak isteyen katılımcılar için, tedarik zinciri düşüncesi, tedarik ve dağıtım şebekelerinin tasarımı, talep ve arz planlaması, stok yönetimi, çapraz fonksiyonel faktörlerin yönetimi, zincir koordinasyonu ve performans ölçütlerini detaylarıyla aktarmayı amaçlar.
Lojistik eğitimi nedir?
Lojistik ve Tedarik Zinciri alanında kendini geliştirmek ve bu alanda çalışmak isteyen kişiler için hazırlanmış eğitim programı; dağıtım, depo, stok süreçleri, taşımacılık alanları, gerekli belge ve işlemlerin detaylı şekilde yer aldığı programdır.

Lojistik Mühendisliği nasıl olunur?​

Lojistik mühendisi olmak için, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.

Lojistik uzmanı olmak için hangi bölüm okunmalı?​

Lojistik bölümü hem meslek yüksekokulları bünyesinde bulunan 2 yıllık hem de 4 yıllık çeşitli bölümleri bulunan bir bölümdür. Bu bölümden mezun olanlar genel olarak ticari anlamda özellikle uluslararası lojistik alanında görev yapar. Bu bölüm mezunlarının mezuniyetinden sonra birçok alanda çalışması mümkündür.

Geri