- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Lojistik bölümü hangi alanda?
Lojistik bölümü hem meslek yüksekokulları bünyesinde bulunan 2 yıllık hem de 4 yıllık çeşitli bölümleri bulunan bir bölümdür. Bu bölümden mezun olanlar genel olarak ticari anlamda özellikle uluslararası lojistik alanında görev yapar.Lojistiğin bölümleri nelerdir?
Lojistik Bölümlerini detaylı şekilde inceleyelim:Lojistik bölümü ne oluyor?
Lojistik Bölümü Nedir? Lojistik; ticari olarak düşünüldüğünde, taleplerinin karşılanmasını bekleyen müşteri, şirket veya kuruluşların gereksinim duydukları ürünlerin üretim noktasından tüketim noktasına aktarılması ve aktarım dahil olmak üzere tüm süreçlerin takip edilmesidir.
Lojistik bölümü sayısal mı sözel mi?
Lojistik bölümü 4 yıllık bir lisans programıdır. EA yerleştirme puanıyla öğrenci kabul etmektedir.
Lojistik hangi meslek?
Lojistik; Askeri birliklerde silah, cephane, gıda ihtiyaçlarının ve sağlık hizmetlerinin karşılanması, şirketlerde ürün, hizmet ve insan gibi kaynakların, ihtiyaç duyulan yerde ve istenen zamanda temin edilmesi ile ilgili bölümdür.4 yıllık lojistik bölümü ne iş yapar?
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü Mezunu Ne İş Yapar? Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü mezunları, uluslararası ticari belgeleri tanıyarak teslimat ve ödeme formlarını ticari prosedürlere uygulayarak satış, üretim ve tedarik aşamalarında aktif rol oynar.Lojistik uzmanı ne kadar maaş alıyor?
Kariyerinde Maaşlar
Uluslararası Lojistik sayısal mı?
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü, TYT ve AYT sınavlarından alacağınız eşit ağırlık puan türüne göre öğrenci alıyor. Bu bölümde okuyacak kişilerin hem sözel hem de sayısal derslerle arasının iyi olması gerekir.
Sözelde Lisans Bölümleri Nelerdir?
İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programının adı 2020-2021 öğretim yılından itibaren “Uluslararası Ticaret ve Lojistik” olarak değiştirilmiştir.
Lojistik elemanı ne kadar maaş alır?
2021 Lojistik Meslek Elemanı Maaşları Lojistik Meslek Elemanı maaşı ortalama aylık 3.560 – TL’dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.250 – TL’dir.