- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
LMS ödev nasıl yüklenir?
Ödev aktivitesine tıkladıktan sonra ödev yüklemek için kullandığınız “Ödev Yükle” düğmesine tıklayınız. Yüklediğiniz ödev dosyaları listelenecektir. Listede her dosyanın solunda sil düğmesi bulunur. “Sil” düğmesine tıklayarak yüklediğiniz ödev dosyasını silebilirsiniz.Telefonda ödev nasıl yapılır?
Yeni ödev oluşturmak için: Uygulama çubuğunda Ödevler’e dokunun. + simgesine dokunun ve +Yeni ödev’e dokunun. Bir sınıfa dokunun ve sonra da Sonraki’ne dokunun.Microsoft Teams ödev nasıl yapılır?
Microsoft Teams’de ödevi teslim etme
- İstediğiniz sınıf ekibine gidin, sonra Ödevler’i seçin.
- Atanan çalışmanız, son tarih sırasına göre gösterir.
- Öğretmeniniz teslim etmek üzere bir belge belirttiyse veya bu ödeve eklemek istediğiniz başka dosyalar varsa +Çalışma ekle’yi seçin ve dosyanızı karşıya yükleyin.
Kuzem üzerinden ödev nasıl gönderilir?
➢Ödev Dosyanızı Browse (Gözat) ile bilgisayarınızdan bulduktan sonra Yüklemeyi Başlat tuşuna basınız. ➢Daha sonra Ödev Göndere basınız. ➢Ödev Konusunu yazınız. ➢Dosya Var sekmesine tıklayarak gönderdiğiniz ödevi görüntüleyebilirsiniz.
Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim nasıl giriş yapılır?
Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.Teamse nasıl dosya yüklenir?
Bire bir sohbette veya grup sohbetsinde dosya paylaşma- İletiyi. kutunun altında Ekle’yi seçin ve ardından dosyanın bulunduğu yere OneDrive Upload veya Bilgisayarınızdan Ekle’yi seçin.
- Dosyayı ve sonra Paylaş veya Aç’ı seçin.
Kuzeme nasıl giriş yapılır?
Sisteme Giriş Sisteme kuzemue.kku.edu.tr adresinden ya da kuzem.kku.edu.tr internet sayfamızdaki eğitim portalı bağlantısından ulaşabilirsiniz. Sisteme girerken kullanıcı adı ve şifre bölümlerine T.C. Kimlik Numaranızı yazarak giriş yapabilirsiniz.
Kırıkkale Üniversitesi Uzaktan Eğitim sınavları nasıl yapılıyor?
Online Sınav Sistemi Bilgilendirme Sayfası Üniversitemiz tarafından geliştirilen Online Sınav Sistemi için hazırlamış olduğumuz web sayfası hizmete alınmıştır. Mazaret Sınavlarınıza başvuru linkine bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz. Online Sınav Sistemi Bilgilendirme Sayfası’na buradan ulaşabilirsiniz.