LME bakir ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

LME bakır ne demek?​

Londra Metal Borsası (İngilizce: London Metal Exchange (LME)), Birleşik Krallık merkezli bir opsiyon borsasıdır. 1877 yılında kurulmuş olup metal ticareti ve metallerle ilgili sözleşmeler işlem görmektedir. Borsa ayrıca demirli metaller ve değerli metaller üzerinde sözleşmeler sunmaktadır.
Emtia bakır ne kadar?
ALTIN

Bakır fiyatı nasıl hesaplanır?​

Forex piyasasında bakır, Copper koduyla USD üzerinden işlem görmektedir. Forex piyasasında 1 lot büyüklüğü 10.000 Ibs’ye (1 pound (lbs) 0.45 kg (kilo kilogram) denk gelmektedir. Örneğin 2.18 dolardan 1 lot bakır işlemi yaptığımızda 21.800 dolar pozisyon büyüklüğü olacaktır.
Erbakır sahibi kim?
1980’lerde Ahmet Nuri Erikoğlu’nun en büyük hayali kendi bakırını kendi üreten, sonunda da bakır tel haline getiren entegre bir tesis kurmaktı. Bu düşüncelerle 1980’li yıllarda Erbakır temelleri atıldı. Şu anda Erbakır, Denizli’nin en büyük sermayeli kuruluşu ve Türkiye’nin konusunda 2. büyük tesisi durumuna gelmiştir.

Sarı demirin kilosu ne kadar?​

Sarı Hurda Fiyatı
Sedat Erikoğlu kimdir?
Ticari yaşam kadar sosyal yaşamda da aktif olmanın önemli olduğunu düşünen Sedat Erikoğlu ; DSO ( Denizli Sanayi Odası ) Meclis üyesi , DENİB ( Denizli İhracatçılar Birliği )Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcısı , DESİAD ( Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Pamukkale Tenis Kulübü …

Vedat Erikoğlu kimdir?​

Ticari yaşam kadar sosyal yaşamında önemli olduğunu düşünen Vedat Erikoğlu ; Pamukkale Tenis Kulübü, Denizli Kayak Kulübü, DOÇEV ( Denizli Orman ve Çevre Vakfı ),DESİAD (Denizli Sanayici ve İş Adamları Derneği ) ve DEKEV ( Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı ) ‘e de üyedir. Evli olan Vedat Erikoğlu iki çocuk babasıdır.

Geri