AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Live Hospital kime ait?

Editör

Yeni Üye

Live Hospital kime ait?​

Erdoğan, Medical Park Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Liv Hospital Ankara’nın açılışını gerçekleştirdi.

Liv in açılımı nedir?​

İsmi verilirken Leading International Vision (Sağlıkta Uluslararası Vizyon) prensibinin baş harflerinden esinlenilen Liv Hospital için, İngilizce “hayat” (live) kelimesi de var olma amacının en önemli simgesi oldu.

Liv Hospital Gaziantep sahibi kim?​

Liv Hospital Gaziantep sahibi kim?
Türkiye’nin en yaygın özel hastanelerinden biri olan Liv Hospital hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital’in yönetim kurulu Başkanı ve CEO’su Muharrem Usta’dır.

Liv Hospital Gaziantep Başhekimi kimdir?​

Liv Hospital Gaziantep Başhekimi kimdir?
Gaziantep Liv Hospital Başhekimi Fatih Yendi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Liv Hospital hangi üniversiteye bağlı?​

İSÜ Liv Hospital Bahçeşehir Kapsamlı hizmet anlayışıyla, kişiselleştirilmiş sağlık hizmeti veren İstinye Üniversite Hastanesi Liv Hospital Bahçeşehir’de hasta ve yakınlarının konforu ön planda tutulmaktadır.

Kaç tane Liv Hospital var?​

Liv Hospital, 30 bin metrekarelik alanda 120 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. 154 yatak, 8 ameliyathane, 48 kliniği var.

Liv Hospital hangi semtte?​

Liv Hospital hangi semtte?
Beşiktaş ilçesine bağlıdır. Liv Hospital haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Liv Hospital posta kodu 34340. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 105 metredir.

Gaziantep en iyi hastane hangisi?​

Gaziantep en iyi hastane hangisi?
Sanko Hastanesi – Şehitkamil,Gaziantep Ancak 1994’te hayatını kaybediyor ve ailesi ondan kalan görevi yerine getirerek 1996’da hastanenin açılışını yapıyor. Sani Konukoğlu Hastanesi o günden bugüne Gaziantepliler için en güvenilir hastanelerden biri olma görevini layıkıyla sürdürüyor.

Medical Park Ceo’su Kim?​

Medical Park’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muharrem Usta’dır. Aynı zamanda Medikal Park Hastanesinin sahibi de Muharrem Usta. Muharrem Usta, 1989 yılında DEÜ (Dokuz Eylül Üniversitesi) Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve 1992 yılında kulak burun boğaz uzmanı olmuştur.

Liv Hospital Genel müdür?​

Uzun yıllar MLP Care yönetim ve icra kurul başkanlığında yer alan Nazlıhan Alkan, Liv Hospital Ankara’da genel müdür olarak göreve başladı. Uzun yıllar MLP Care yönetim ve icra kurul başkanlıkları görevini yapan Nazlıhan Alkan, Liv Hospital Ankara’nın yeni genel müdürü oldu.

Liv Hospital Türkiye’de kaç tane var?​

Liv Hospital Türkiye’de kaç tane var?
Sağlık sektörü ve sağlık turizmiyle ilgili sorularımızı yanıtladı. Liv Hospital, 30 bin metrekarelik alanda 120 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. 154 yatak, 8 ameliyathane, 48 kliniği var.

Liv Hospital, Medical Park Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren bir hastanedir. Liv Hospital'un açılımı "Leading International Vision" prensibinin baş harflerinden esinlenilerek oluşturulmuştur. Ayrıca, İngilizce "hayat" anlamına gelen "live" kelimesi de hastanenin var olma amacının simgesidir.

Liv Hospital Gaziantep'in sahibi Medical Park Sağlık Grubu'dur. Hastanenin yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su ise Muharrem Usta'dır.

Liv Hospital Gaziantep'in Başhekimi Fatih Yendi'dir.

Liv Hospital, İstinye Üniversitesi'ne bağlı olan Liv Hospital Bahçeşehir'de hizmet vermektedir.

Liv Hospital toplamda Türkiye genelinde kaç tane olduğu sorusuna net bir yanıt verilmemiş ancak 30 bin metrekarelik alanda 120 milyon dolarlık yatırımla kurulan Liv Hospital'un 154 yatak, 8 ameliyathane ve 48 klinik ile donatıldığı belirtilmiştir.

Liv Hospital, Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır. Üniversite Hastanesi olarak hizmet veren Liv Hospital Bahçeşehir ise hasta ve yakınlarının konforunu ön planda tutmaktadır.

Gaziantep'in en iyi hastanelerinden biri olarak Sanko Hastanesi - Şehitkamil, Gaziantep ve Sani Konukoğlu Hastanesi gösterilmektedir.

Medical Park'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır. Ayrıca, Nazlıhan Alkan Liv Hospital Ankara'da genel müdür olarak görev yapmaktadır. Muharrem Usta ise Medikal Park Hastanesi'nin sahibi olarak da bilinmektedir.

Liv Hospital Türkiye genelinde, detaylı bir rakam verilmese de, yatırımları ve hizmet kapasitesi ile önemli bir konumdadır.

Geri