- Konu Yazar
Lise kaç yıl dondurulabilir?
Örneğin 2020-2021 eğitim-öğretim yılının güz yarıyılında kayıt dondurmak için talep oluşturan öğrenciler sadece güz dönemi için 1 dönemlik ya da güz + bahar dönemi olarak 2 dönemlik kayıt dondurma talep edebilirler.Bahar döneminde talep oluşturacak öğrenciler sadece bahar dönemini dondurmak için talepte bulunabilirler.Internet kaç ay dondurulabilir?
Kablo İnternet hizmeti için ise hizmet dondurma işlemi bir takvim yılında 3 kez yapılabilir. Dondurma süresi 30-60-90 gün olabilir. 1 takvim yılında maksimum 90 gün dondurma yapılabilir. Örnek olarak; hizmetinizi 45 gün dondurmak isterseniz dönemsel işlem gerçekleştiği için yıllık hakkınızdan 60 gün düşer.Lise de okul dondurma var mı?
Lise de okul dondurma var mı?Lisede dondurma yok, arkadaşlarınız ve kuzeniniz üniversiteye gidiyor olmalı.
Lisede kayıt dondurma nasıl yapılır 2021?
Lisede kayıt dondurma nasıl yapılır 2021?(1) Öğrencinin haklı ve geçerli nedenlerle eğitim-öğretim yılı başlangıcından itibaren en geç 30 gün içerisinde müracaat etmesi halinde ilgili yönetim kurulu kararıyla bir defada en çok iki yarıyıl olmak üzere azami dört yarıyıl kaydı dondurulur ve bu süre içinde izinli sayılır.
Telefon hattı dondurulur mu?
Faturalar ödendikten ve hattın açılması sağlandıktan sonra hat dondurma işleminden faydalanılır. Hattım kapamada değil ama ödemediğim faturam var. Bu durumda da hattımı dondurabilir miyim? Evet, hat dondurma işlemi gerçekleştirilebilir.Türk Telekom internet dondurma kaç ay?
Hat dondurma hizmeti nedir? Hattınızı, askerlik, uzun süreli yurt dışında olma vb. nedenlerden ötürü kullanamayacağız durumlarda en az 3, en fazla 6 ay boyunca arama ve aranmalara kapatabileceğiniz bir servisimizdir.Kayıt dondurma 7 yıla dahil mi?
Kayıt dondurma 7 yıla dahil mi?(3) Bir öğrencinin kayıt dondurma isteği, bir yarıyıldan/yıldan az olamaz. Öğrenci kayıt dondurduğu yarıyılda/yılda öğrenimine devam edemez ve sınavlara, tek ders sınavı hariç, giremez. (4) Kayıt donduran öğrencinin azami öğrenim süresi, kayıt dondurma süresi azami öğrenim süresinden sayılmaz.