- Konu Yazar
Lisans tamamlama nasıl olacak?
Lisans tamamlamaya fırsat veren dikey geçiş sınavına ön lisans mezunu yani iki yıllık yüksekokul bitiren öğrenciler girebilmektedir. Böylece kazanılmış lisans bölümü tamamlanabilir. Bunun sağlanması için ÖSYM tarafından ülke geneli yapılan dikey geçiş sınavının kazanılması gerekmektedir.Blok uygulama ne demek?
Blok uygulama ne demek?Blok Uygulama, Sosyal Hizmet Lisans ve Lisans Tamamlama Programlarına kayıtlı 4. sınıf öğrencilerinin almakla yükümlü oldukları uygulamalı derstir.
Açıköğretim lisans tamamlama için DGS şart mı?
Açıköğretim lisans tamamlama için DGS şart mı?Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Fakültesi önlisans programları son sınıf öğrencileri ve mezunları, 2021-2022 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine dikey geçiş yapmak istiyorlarsa 2021 Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmek zorundadırlar.
AÖF borç ödenmezse ne olur?
Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayanlar 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme hakkını kaybedecek.Sınavsız lisans tamamlama 2021 başvuruları ne zaman?
Sınavsız lisans tamamlama 2021 başvuruları ne zaman?Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) 2021- Sağlık Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri yapıldı. YÖK’ten yapılan açıklamaya göre, yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri, 23-28 Eylül, kayıt işlemleri ise 23 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında yapılacak.
Lisans Tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?
Lisans Tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?Çevrimiçi (online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 09:00’da başlayıp, 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamaz.
Blok Uygulama 2 nedir?
Blok Uygulama I ve II dersleri Sosyal Hizmet Lisans programı, Blok Uygulama dersi ise Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama Programına kayıtlı 4. sınıf öğrencilerinin almakla yükümlü oldukları uygulamalı derslerdir. Öğrenciler bu dersleri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı kurum/kuruluşlarda alırlar.ATA AÖF blok uygulama nasıl yapılır?
ATA AÖF blok uygulama nasıl yapılır?( Blok uygulama il tercih ekranına http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden sisteme giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menülerde yer alan Blok Uygulama – Blok Uygulama İl Tercihi sekmesinden ulaşabilirsiniz. )
4 yıllığa tamamlamak için DGS şart mı?
4 yıllığa tamamlamak için DGS şart mı?Ön lisans mezunu olanlar DGS’ye girmeden AÖF (Açık öğretim)’nin lisans bölümlerine sınavsız olarak doğrudan veya intibak programıyla kayıt yaptırabilirler idi,2016 yılında artık bu da değişti AÖF için artık DGS ye girme şartı getirildi.
AÖF sınavsız dikey geçiş kaldırıldı mı?
Sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren “Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” uyarınca 2017-2018 öğretim yılından itibaren dikey geçiş yoluyla sınavsız öğrenci alımı yapılmayacaktır.Aof geçmiş dönem borcu nereye ödenir?
Aof geçmiş dönem borcu nereye ödenir?Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet …
Aof geçmiş dönem borçları nereye ödenir?
Aof geçmiş dönem borçları nereye ödenir?AÖF kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Ödeme işlemleri Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından yapılacak.
Sınavsız lisans tamamlama 2021-2022 başvuruları ne zaman?
2. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 31/08/2021 (Saat: 15:30) – 06/09/2021 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.AÖF lisans tamamlama 2021-2022 başvuruları ne zaman?
AÖF lisans tamamlama 2021-2022 başvuruları ne zaman?Çevrimiçi (online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 09:00’da başlayıp, 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır.
AÖF lisans tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?
AÖF lisans tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?Güz Dönemi 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacak, 7 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.. İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıtları 23 Ağustos-8 Ekim 2021 tarihleri arasındadır.