Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Lisans derecesi ingilizcesi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Lisans derecesi ingilizcesi nedir?​

“lisans derecesi” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 6 sonuç

Lisans eğitimi Almanca ne demek?​

“Diplom”un ise lisans öğrenimine denk geldiği söylendi.
Diploma Almanca ne demek?
diploma {isim} Diplom {nö.}

Lisans eğitimi ingilizcede ne demek?​

“lisans eğitimi” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 2 sonuç undergraduate education i. undergraduate study i.

Master derecesi ne demek?​

Master of Science, kısaca M.Sc. diye anılan üniversite yüksek lisans derecesi. Avrupa birliği ülkelerinde bu eğitim liseden sonra 3 yıllık Bachelor of Science üzerine 2 yıllık yüksek eğitimle, Amerika’da ise 4+2 yılda edinilir.
Diploma Tercümesi ne kadar?
Noter diploma tercümesini onaylar. Bu belgeye noter onaylı diploma tercüme denir. Diploma tercüme ücreti nedir? Diploma tercümesi İngilizce, Arapça, Almanca, 20 TL, Bulgarca, 20 TL, Fransızca 25 TL, Azerice, Rusça, Ukraynaca 30 TL’ dir.
Yükseköğretim iki yıllık eğitim programı olarak bilinen ön lisans, aynı zamanda lisans programlarının ilk kademesidir. Meslek yüksek okulu veya yüksek okul olarak ifade edilir. Meslek yüksek okulları iki yıllık eğitim verir. Bazı bölümlerde bir yıl yabancı dil eğitimi ile birlikte toplam üç yıl eğitim verilir.
Lisans: Ortaöğretime dayalı en az sekiz yarı yıllık (4 yıl) programı kapsayan bir yükseköğretimdir. Lisans düzeyinde örgün, açık ve dışarıdan (ekstern) eğitim verilmektedir.
Noter Onaylı diploma ne kadar?
2021 Yılı Noterlik Ücret Tarifesi

Diploma çevirisi nerede yapılır?​

Yeminli ya da noter onaylı diploma çevirisi ihtiyacı yalnızca YÖK’e belge ibrazı konusunda değil herhangi bir kuruma ya da kuruluşa yapılacak başvurularda da oluşabilir. Diploma çevirisi hizmeti profesyonel çevirmenlerden ve çeviri bürolarından alınabilecek bir hizmettir.

Geri