Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lionlar kimdir?

E

Editör

Yeni Üye

Lionlar kimdir?​

Her ne kadar BM tarafından tanınan ilk sivil toplum örgütü olsa da Lions kimilerine göre Masonlar ve Rotaryenler ile birlikte gerçek amaçları kamuoyundan saklanan “şaibeli” bir örgüt.

Lions Kulübünün amacı nedir?​

Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların biraraya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur.

Lions ne yapar?​

Lions ne yapar?
Lions Nedir? Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların biraraya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur.

Lions Kulübü Başkanı kimdir?​

İzmir Gündoğdu Lions Kulübümüzün sponsorluğunda kurulan,İzmir Efes Lions Kulübümüzün kuruluş belge gecesi törenini nihayet gerçekleştirdik.Başta kurucu Başkanı Lion Sayın İnci Buzlupınar Şap olmak üzere bütün kurucu üyelere başarılar diliyorum.

Lions Nedir Ekşi?​

1917 yılında, amerika birleşik devletleri ‘nin chicago şehrinde, melvin jones (bkz: melvin jones) tarafından lions kulüpleri birliği ‘nin kurulması ile faaliyetlerine başlayan; sivil toplum kuruluşudur. üyelerine ‘lion’, genç üyelerine ‘leo’ denilmektedir.

Türk Lions Vakfı Nedir?​

Türk Lions Vakfı Nedir?
Vakfın amacı; “Toplumumuzun eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal ve kültürel içerikli gereksinimlerinin doğrudan ya da Lions ve Leo Kulüpleri tarafından üretilecek hizmet projeleri ile karşılanmasına ilişkin yardım ve katkıda bulunmak; adı geçen kuruluşlar ile üst kuruluşlarının çalışma ve dayanışmalarına olanak sağlamaktır …

Rotaryenler kimlerdir?​

Rotary’nin hizmet ideali, “kendinden önce hizmet” olarak tanımlanır. Bu anlayış tüm Rotaryenlerin ortak tavrı olurken, dünya çapında insanları ortak amaçlar çerçevesinde bir araya getirir. Rotary Kulüplerinin üye profili, bulundukları bölge ve ülkedeki temsil edilen iş ve mesleklerin bir yansımasıdır.

Mason Rotary ne demek?​

Rotary Club, Masonlukla bir alakası olmadığını iddia eder, fakat teşkil Masonikguruplardan dünya çapında en güçlülerinden biri olan ROTARY’nin üyeleri genellikle iş çevrelerinden olmakla birlikte, siyaset, eğitim ve basın alanlarından da çoksayıda üyesi mevcuttur.

Lionlar, uluslararası bir hizmet kuruluşudur ve toplumun gelişimine katkıda bulunmayı, sosyal yaşama destek vermeyi amaç edinmiş gönüllülerden oluşmaktadır. Lions Kulüpleri, Lions Clubs International (LCI) çatısı altında faaliyet gösterir ve dünya genelinde pek çok farklı projeye imza atarlar.

Lions Kulübü'nün amacı, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam biçimi olarak benimseyerek toplum hizmetlerinde bulunmaktır. Sosyal sorumluluk projeleri, yardım kampanyaları ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine destek olurlar. Lions Kulübü'nün mottosu "Biz hizmet ediyoruz" şeklindedir.

Lions Kulübü'nde başkanlık görevi belirli sürelerle değişir ve her kulübün kendi başkanı bulunur. Her yıl düzenlenen törenlerde yeni başkanlar göreve başlar ve kulübün hedefleri doğrultusunda çalışmalar yürütürler.

Türk Lions Vakfı ise Lions Kulüpleri tarafından desteklenen bir vakıftır. Vakfın amacı, toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek ve destek olmaktır. Eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatır.

Rotaryenler ise Rotary International çatısı altında faaliyet gösteren bir başka uluslararası hizmet kuruluşudur. Rotaryenler de topluma hizmet etmeyi amaçlar ve "kendinden önce hizmet" ilkesini benimserler. Rotaryenler de çeşitli projeler aracılığıyla toplumun faydasına çalışırlar.

Rotary Club ve Masonluk konusunda ise Rotary kulüpleriyle Masonluk arasında herhangi bir resmi bağlantı bulunmamaktadır. Ancak her iki kuruluş da üyeleri arasında iş, siyaset, eğitim ve basın gibi çeşitli alanlardan gelen kişilere sahiptir. Etkinlikleri ve toplum hizmeti amaçlarıyla da benzerlik gösterirler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri