Lionlar kimdir?
Her ne kadar BM tarafından tanınan ilk sivil toplum örgütü olsa da Lions kimilerine göre Masonlar ve Rotaryenler ile birlikte gerçek amaçları kamuoyundan saklanan “şaibeli” bir örgüt.Lions Kulübünün amacı nedir?
Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların biraraya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur.Lions ne yapar?
Lions ne yapar?Lions Nedir? Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların biraraya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur.
Lions Kulübü Başkanı kimdir?
İzmir Gündoğdu Lions Kulübümüzün sponsorluğunda kurulan,İzmir Efes Lions Kulübümüzün kuruluş belge gecesi törenini nihayet gerçekleştirdik.Başta kurucu Başkanı Lion Sayın İnci Buzlupınar Şap olmak üzere bütün kurucu üyelere başarılar diliyorum.Lions Nedir Ekşi?
1917 yılında, amerika birleşik devletleri ‘nin chicago şehrinde, melvin jones (bkz: melvin jones) tarafından lions kulüpleri birliği ‘nin kurulması ile faaliyetlerine başlayan; sivil toplum kuruluşudur. üyelerine ‘lion’, genç üyelerine ‘leo’ denilmektedir.Türk Lions Vakfı Nedir?
Türk Lions Vakfı Nedir?Vakfın amacı; “Toplumumuzun eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal ve kültürel içerikli gereksinimlerinin doğrudan ya da Lions ve Leo Kulüpleri tarafından üretilecek hizmet projeleri ile karşılanmasına ilişkin yardım ve katkıda bulunmak; adı geçen kuruluşlar ile üst kuruluşlarının çalışma ve dayanışmalarına olanak sağlamaktır …