- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
LinkedIn iş güncellemesi nasıl paylaşılır?
LinkedIn ana sayfanızın üst kısmından Ben simgesini tıklayın. Profili görüntüle’yi tıklayın. Tanıtım bölümünüzden Düzenle simgesini tıklayın. Görüntülenen açılır pencereden Mevcut Pozisyon alanının altında Yeni pozisyon ekle seçeneğini tıklayın ve bilgilerinizi girin.LinkedIn de 1 2 ne demek?
1. derece simgesini profillerinde ve arama sonuçlarında adlarının yanında görürsünüz. Bu kişilerle LinkedIn’den mesaj göndererek iletişime geçebilirsiniz. 2. derece bağlantılar – Kişiler 1. 2. derece simgesini profillerinde ve arama sonuçlarında isimlerinin yanında görürsünüz.
LinkedIn hesabı nasıl paylaşılır?
Profilinizi paylaşmak için:
- LinkedIn ana sayfanızın en üst kısmından Ben simgesini tıklayın.
- Profili görüntüle’yi tıklayın.
- Giriş bölümünüzdeki Diğer…
- Açılan dosyadan Profili Paylaş’ı seçin.
- Yeni ileti penceresinde, profilinizi paylaşmak istediğiniz bağlantıların adını veya birden çok adını yazın.
- Gönder’i tıklayın.
LinkedIn de artı ne demek?
LinkedIn’deki bir paylaşıma artı (+) koyarak yorum yaparsanız, o paylaşımı kendi bağlantılarınızın görmesini sağlamış olursunuz. LinkedIn’de yoruma + koymak bir çeşit tavsiye niteliği taşır. Tek bir + koyulabileceği gibi iki veya daha fazla + işareti de koyulabilir.LinkedIn de post paylaşımı nasıl yapılır?
Post ve Paylaş İçerik LinkedIn
- Gönderi paylaşmak için Bir gönderi başlat’ı kullanın.
- Fotoğraf paylaşmak için Kamera simgesini kullanın.
- Video paylaşmak için Video simgesini kullanın.
- Belge paylaşmak için Belge simgesini kullanın.
- Makale yayınlamak için Bir yazı yazın’ı kullanın.
LinkedIn linki nasıl gönderilir?
LinkedIn profiliniz genel profil olarak ayarlanmışsa diğer kullanıcılarla paylaşabileceğiniz bir web adresine (URL) sahip olur.
- Profil simgesine dokunun.
- Bağlantı bölümüne gidin.
- Bu linki kopyalayıp yapıştırarak diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.