Limonlu Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Gereçler
2 adet büyük uzunluk kereviz
2 adet soğan
1 adet havuç
2 patates
1 limon suyu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı şeker
Tuz
Limonlu Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Yapılışı
Kerevizler küp doğranıp limonlu suda bekletilir.
Bir tencereye sıvı yağ ve doğranmış soğanlar eklenir.
Üzerine küp doğranmış havuç ve patates eklenir.
1 limon sıkılır ve üzerini geçecek kadar su eklenir.
Tuz ve şeker eklenip sebzeler pişene kadar pişirilir. Afiyet olsun.
2 adet büyük uzunluk kereviz
2 adet soğan
1 adet havuç
2 patates
1 limon suyu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı şeker
Tuz
Limonlu Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Yapılışı
Kerevizler küp doğranıp limonlu suda bekletilir.
Bir tencereye sıvı yağ ve doğranmış soğanlar eklenir.
Üzerine küp doğranmış havuç ve patates eklenir.
1 limon sıkılır ve üzerini geçecek kadar su eklenir.
Tuz ve şeker eklenip sebzeler pişene kadar pişirilir. Afiyet olsun.