AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Limonlu Yalancı Tavuk Göğsü

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Limonlu Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker
1 litre süt
1 limon rendesi (Yarısının suyu kullanılacak)
Üzeri için rastgele bir reçel (Ben vişne reçeli kullandım)

Limonlu Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un, nişasta, şeker ve sütü tencereye alın ve 15 dakika daima olarak karıştırın.
Kaynadıktan bir kaç dakika sonra ocaktan alın. Limon suyunu ve limon rendesini ekleyin.
Tepsiye dökün ve buzdolabında 2-4 saat kadar soğumasını bekleyin.
Soğuduktan sonra üzerine reçeli de ekleyip servis edebilirsiniz
 
Geri
Üst