Limonlu Mozaik Pasta Tanımı İçin Gereçler
1 adet yumurta
2 limonun suyu (1 limonun rendesi)
4 yemek kaşığı un
3 bardak su
1.5 bardak şeker
1.5 paket petit beurre bisküvi
Limonlu Mozaik Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta, şeker limon, un köpürene kadar çırpılır, sonra su eklenir.
Karışım ocağa alınır, krema haline gelinceye kadar pişirilir.
En son limon rendesi eklenir.
Derin yuvarlak kap ıslatılır, streç sinemayla kaplanır.
Ocaktan alınan krema karışımının birinci harareti geçtikten sonra bisküviler içine kırılır karıştırılıp derin kaba eklenir.
Karışım oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında en az 1- 2 saat soğutulur derin kap zıt çevrilerek streç sinema çıkartılır.
Kesilir ve servis yapılır. Afiyet olsun
1 adet yumurta
2 limonun suyu (1 limonun rendesi)
4 yemek kaşığı un
3 bardak su
1.5 bardak şeker
1.5 paket petit beurre bisküvi
Limonlu Mozaik Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta, şeker limon, un köpürene kadar çırpılır, sonra su eklenir.
Karışım ocağa alınır, krema haline gelinceye kadar pişirilir.
En son limon rendesi eklenir.
Derin yuvarlak kap ıslatılır, streç sinemayla kaplanır.
Ocaktan alınan krema karışımının birinci harareti geçtikten sonra bisküviler içine kırılır karıştırılıp derin kaba eklenir.
Karışım oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında en az 1- 2 saat soğutulur derin kap zıt çevrilerek streç sinema çıkartılır.
Kesilir ve servis yapılır. Afiyet olsun