AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Liderlik Egitimleri Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Liderlik Eğitimleri Nelerdir?​

Liderlik eğitimi sırasında bireylerin kişisel özellikleri, davranış ve becerileri tahlil edilmesi ile yönetim tekniklerinin uygulanmasıdır. Eğitim sırasında psikolojik ölçüm ve yapıcı geri dönüş ile besleme yapılır. Bireylerin böylece daha verimli ve etkin birer lider olması sağlanır.

Online liderlik eğitimi nedir?​

Liderlik eğitimi, postmodern dönemde geçerli olan liderlik felsefesini ve sanatını anlatabilmek amacıyla özel olarak tasarlanmış ve online forma getirilerek yapılandırılmış bir eğitimdir. Eğitim içeriğinde katılımcılar, yukarıda yer alan tüm bu değişim süreçleri ile alakalı kendilerini geliştirebilirler.
Liderlik eğitimi Kursu nedir?
Liderlik Eğitimi Kursu ise Liderlik Eğitimi mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireylerin, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı 32 saatlik Liderlik Eğitim sonunda alması öngörülen sertifikadır. (Kurs bitirme belgesidir.)

Yönetici Eğitimleri Nelerdir?​

Tüm Yönetici Eğitimleri Tek Programda ! 24 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir….24 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Yöneticilik eğitimi nedir?​

Yöneticilik eğitimi, bu alandaki becerilerinizi geliştirmenize ve yeni beceriler kazanmanıza yardımcı olan özel programlardır. Bugün piyasada temel yöneticilik eğitimi, etkin yöneticilik eğitimi, profesyonel yöneticilik eğitimi gibi farklı isim ve seviyelerde kurs programları bulabilirsiniz.
Liderlik eğitimi ne işe yarar?
Liderlik eğitiminin amacı, kendimizi daha detaylı tanımak, içimizde var olan liderlik özelliklerimizi keşfetmek ve bu özelliklerimizi nasıl daha etkin kullanabileceğimizi görmek. Liderlik eğitimi sayesinde, liderlik kavramı ile ilgili bilinciniz artmış olacak.

Yönetim Geliştirme Nedir?​

Bu eğitim, her kademe yönetici ve yönetici adaylarının, yönetim ve liderlik becerilerinin uygulamalı olarak geliştirilmesi, tüm yönetim süreçlerinde profesyonel bir anlayışın yerleştirilmesi gibi konuları içermektedir. Eğitim sektöründeki yenilikleri her zaman takip ederek, programların en güncel sürümlerini kullanır.

Yönetici Geliştirme Programı Nedir?​

Bu program, her kademe yönetici ve yönetici adaylarının, yönetim ve liderlik becerilerinin uygulamalı olarak geliştirilmeyi, tüm yönetim süreçlerinde profesyonel bir anlayışın yerleştirilmesini amaçlamaktadır.

Geri