Lider mama kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Lider mama kimin?​

Murat Tarhan – CEO – Lider Pet Food Yem San. ve Tic. A.Ş.
Proline sahibi kim?
Lider Pet Food markası olan MamaPlus, her ne kadar yeni bir marka olsa da arkasında 10 yıldan fazla tecrübe bulunmaktadır. “Spectrum, Reflex, Bonnie, Proline, King, Trendline, Enjoy, Jetix, Thunder, New Cat ve New Dog” markaları ile sektörde yer alan Lider Pet Food Yem San. ve Tic.
Enjoy mama fabrikası nerede?
Enjoy mamalar, Lider Pet Food öncülüğünde uzman veteriner ve hekimler tarafından geliştirilerek formüle edilmiştir. Merkez bölge İzmir Bayraklıda bulunmaktadır, üretim fabrikası ise Manisa salihli’de olmaktadır.

Pro Line hangi ülkenin?​

en sonunda bu mamayı aldım ve sonunda açlıktan bağırırken bile rağbet etmedikleri, olduğu gibi kapta duran mamaların yerine, tümüyle temizlenmiş boş kapları görmeye başladım. üstelik yerli mama. manisa’da üretiliyor.
Murat Tarhan Kimdir?
Murat Tarhan, Araştırma – İnceleme, Diğer, Eğitim kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Altın Yaprak, Girişimcilik Pedagojisine Giriş, Hikayelerle Osmanlı Tarihi Öğretimi, Yeşil Yaprak olarak sayılabilir.
Pro Performance kedi maması kim üretiyor?
Hakkımızda. Arpacıoğlu Grup bünyesinde bulunan Smyrna Pet Food, kedi ve köpek maması üretimi yapmaktadır. Smyrna Pet Food altında Pro Performance, Nature’s Protection, Animal World, Hypaw ve Pisi Pisi markalarını barındırmaktadır.

Pro Line Kedi kumu nasıl?​

Proline kedi kumu içeriğinde tamamen doğal hammadeler kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır. Proline kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır.
Jungle mama nerede üretiliyor?
Jungle Kedi, 1989 yılında Murat Gönenbaba tarafından kurulan Pelagos Akvaryum San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen kedi maması ve kuş yemleri markasıdır. Firmanın Antalya’da balık üretim ve büyütme tesisi bulunmaktadır ve Singapur, Tayland ve Endonezya’dan canlı hayvan ithal etmektedir.
Reflex kimin?
Reflex, 2009 yılında kurulan Lider Petfood Yem San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen kuru, yaş, ödül mamaları ve kedi kumları markasıdır.

Liva kedi maması hangi firmanın?​

Abalıoğlu Yem tarafından üretilen Liva isimli kedi maması harika bir mamaydı.
Tarhanlar holding sahibi kimdir?
Murat Tarhan – YÖNETİM KURULU BAŞKANI – TARHANLAR ŞİRKETLER GRUBU | LinkedIn.
Pro Performance kim üretiyor?

ProLine ne markası?​

ProLine kedi mamaları Lider Pet Food firmasının bir markasıdır. 2009 yılında kurulmuş firma dünya genelince çok sayıda ülkeye kedi ve köpek mamaları ihraç etmektedir. ProLine mama markası piyasaya çıktığı günden bu yana piyasanın en bilinen ve prestijli markalarından birisi haline gelmiştir.

Geri