LGS kampi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

LGS kampı ne demek?​

LGS yaz kampı da okul dönemi öncesinde çocuklarınızın sınava etkili bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olmak için oluşturulmuş kamplardan bir tanesidir. Alanında uzman branş öğretmenleri, sınava yönelik taktiksel bilgiler vererek çocuklarınızın soruları daha analitik bir şekilde çözebilmelerine yardımcı olur.

Kampta ne yapabilirim?​

Kamp Alanında Hangi Aktiviteler Yapılır?
Dinleme ve Not Alma- LGS çalışma programı
- Derslere girin, online da olsa sınıfa katılın. Dershane devam ediyorsa, aksatmayın.
- O günkü derste işlenecek konuyu önceden bilin. Birazcık da olsa ders öncesi araştırın.
- Test ve soru çözmek çok değerlidir. Konu tekrarı yapın, bilmediklerinizi öğrenin.
8 sınıf LGS 2022 ne zaman?
Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin katılım sağlayacağı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı 5 Haziran 2022 Pazar günü düzenlenecek. Birinci oturum saat 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da yapılacak. 2022 LGS sınav sonuçları 30 Haziran 2022 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek.
Doğa kampında neler yapılır?

Dershane Ne zaman Başlıyor 2022?​

Her dershanenin açılış tarihleri farklılık gösterebilir. Bu sebeple kayıtlı olduğunuz dershane üzerinden açılış tarihini ve dershaneler çalışma günlerini öğrenebilirsiniz. OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için okullar 6 Eylül’de açılacak.

Dershaneler yazın açık mı?​

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) illere gönderdiği 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı çalışma takvimine ilişkin yazıya göre, resmi ve özel eğitim kurumları, 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik, 31 Ağustos 2020-6 Haziran 2021 tarihlerinde destekleme ve yetiştirme kursları açabilecek.

Geri