LG V20 kac fps?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

LG V20 kaç fps?​

Kamerasına zaten diyecek bir şey yok. 4 k video çekebiliyor ve 720 p de 120 fps video çekebiliyor.

LG V20 ne zaman çıktı?​

LG V20 modeli 2016 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 159.7 x 78.1 x 7.6 mm ağırlığı ise 174 gramdır. IPS LCD ekranı 5.7″ inç büyüklüğündedir.
V20’nin esas beğenimizi kazanan noktası ses özellikleri oluyor. Eğer ses tutkunuysanız, kaliteli ve yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorsanız, LG V20 tam size göre. Mono hoparlörünün, her ne kadar yüksek şiddette ve dolgun bir çıkışa sahip olsa da, bu telefonun seviyesinin altında kaldığını görüyoruz.
LG V20 kaç gb?
LG V20’nin bellek birimi 4 GB LPDDR4 RAM ve 64 GB UFS 2.0 dahili depolama şeklinde. Telefon ek olarak 256 GB’a kadar microSD kart desteğine sahip.
LG v20 kaç hz?
LG V20 64 GB Cep Telefonu Özellikleri

LG V10 kaç gram?​

Rakiplerinin aksine çok daha dayanıklı paslanmaz çelik kasanın kullanıldığı LG V10, özelliklerine kıyasla normal diyebileceğimiz 192 gram ağırlığa ve G4’ten ince 8.6 mm kalınlığa sahip.

LG V20 kaç hz?​

Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan LG, yeni cep telefonu LG G6’nın tanıtımını gerçekleştirdi. 148.9 x 71.9 x 7.9 mm boyutlarındaki LG G6, mistik beyaz, astro siyah ve buz platinyum renk seçenekleriyle teknolojiseverlerin karşısına çıktı. 163 gram ağırlığa sahip olan bu cihaz, büyük ekranının yanı …
LG V10 nasıl bir telefon?
LG V10 güzel bir telefon olmuş, çok hızlı, ram güzel verimli çalışıyor, çözünürlük gayet iyi, 4 aydır kullanıyorum bir kere bile donma-takılma v.s. problemi yaşamadım, çok hızlı şarj oluyor, şarjın 2 gün dayandığı oluyor, kullandığım en iyi kameraya sahip(arka kamera), tık demeden istediğiniz oyunu çalıştırıyor.
LG V10 ne zaman çıktı?
LG V10, Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan, LG V serisi’ne ait Android işletim sistemli bir akıllı telefondur. 2015 yılının Eylül ayında duyurulmuş, 1 Ekim 2015 tarihinde de resmi olarak tanıtılmıştır.

LG G6 kaç inç?​

LG’nin bu cep telefonu, 5.7 inç’lik FullVision ekrana sahip. Ekranında 2880 x 1440 çözünürlükte QHD+ teknolojisi kullanan LG G6, 18:9 görüntü oranı ile dikkat çekiyor.

LG G6 nasıl bir telefon?​

Tamam benim bu yorumum itibariyle çok uçuk özellikler ve çok uçuk fiyatlar var piyasada ama Lg G6 gerçekten çok kararlı çalışan, çok özellikli hızlı ve dayanıklı bir telefon. Alacak olan varsa çok uç noktalarda kullanmayacaksanız en az 2-3 yıl çok rahat kullanırsınız. Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.

Geri