- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
LG V10 nasıl bir telefon?
LG V10 güzel bir telefon olmuş, çok hızlı, ram güzel verimli çalışıyor, çözünürlük gayet iyi, 4 aydır kullanıyorum bir kere bile donma-takılma v.s. problemi yaşamadım, çok hızlı şarj oluyor, şarjın 2 gün dayandığı oluyor, kullandığım en iyi kameraya sahip(arka kamera), tık demeden istediğiniz oyunu çalıştırıyor.LG V10 ne zaman çıktı?
LG V10, Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan, LG V serisi’ne ait Android işletim sistemli bir akıllı telefondur. 2015 yılının Eylül ayında duyurulmuş, 1 Ekim 2015 tarihinde de resmi olarak tanıtılmıştır.V10 özellikleri nelerdir?
LG V10 (64 GB / Tek Hat) Temel Özellikleri
LG V10 kaç gb ram?
Donanım özelliklerine baktığımızda rakiplerinin gerisinde görünen 6 çekirdekli Snapdragon 808 işlemci ve Adrano 418 grafik işlemcisine yer verilen LG V10, depolama tarafında pek çok rakibinin önüne geçerek 64 GB dahili depolama ve MicroSD kart desteği sunuyor. Ayrıca LG V10, 4 GB RAM ile güçlü görünüyor.
LG V10 batarya kaç mAh?
LG Bataryası mAh ListesiLg4 fiyatı ne kadar?
LG G4 32 GB İle En Çok KarşılaştırılanlarDyson V10 başlıkları ne işe yarar?
Yatak, döşeme ve merdivenlerdeki inatçı kirleri söküp temizlemek için tasarlanmış küçük motorlu başlık.
LG K10 Batarya kaç amper?
LG G4 ekran değişimi fiyatı 400 TL’dir….LG G4 teknik servisi.