AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lg Televizyonda Youtube Nasıl Girilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Lg Televizyonda Youtube Nasıl Girilir? LG televizyon kullanıcıları, Youtube uygulamasına nasıl erişebilirler? LG televizyonunuzda Youtube’a giriş yapmak için izlemeniz gereken adımlar oldukça basittir. İlk olarak, televizyonunuzun ana menüsüne gidin ve uygulama mağazasını bulun. Ardından, Youtube uygulamasını indirin ve yükleyin. Uygulama indirildikten sonra, ana ekrana dönün ve Youtube’u açın. Artık LG televizyonunuzda Youtube’u kullanmaya başlayabilirsiniz. İzlemek istediğiniz videoları arayabilir, favorilerinizi kaydedebilir ve hatta kendi videolarınızı yükleyebilirsiniz. LG televizyonunuzda Youtube’u kullanmanın keyfini çıkarın!
İçindekiler

Lg Televizyonda Youtube Nasıl Girilir?​

Lg televizyonunuzda Youtube’a nasıl gireceğinizi merak ediyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Lg televizyonunuzun uzaktan kumandasında bulunan “Home” veya “Ana Sayfa” düğmesine basın.
Adım 2: Açılan menüden “Uygulamalar” veya “Smart TV Uygulamaları” seçeneğini bulun ve ona tıklayın.
Adım 3: Uygulama mağazasına giriş yapın.
Adım 4: Uygulama mağazasında “Youtube” uygulamasını bulun ve seçin.
Adım 5: “Youtube” uygulamasını indirin ve kurulumu tamamlayın.
Adım 6: Kurulum tamamlandıktan sonra “Youtube” uygulamasını açın.
Adım 7: “Youtube” uygulamasına giriş yapmak için bir Google hesabına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bir hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturun.
Adım 8: Giriş yaptıktan sonra, “Youtube” uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. İstediğiniz videoları arayabilir, izleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Lg Televizyonda Youtube Giriş Problemi​

Eğer Lg televizyonunuzda Youtube’a giriş yaparken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz:
Çözüm 1: İnternet bağlantınızı kontrol edin ve bağlantıyı yeniden kurun. Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, modem/router’ı yeniden başlatmayı deneyin.
Çözüm 2: Lg televizyonunuzun yazılımını güncellemek için “Ayarlar” menüsüne gidin ve “Yazılım Güncelleme” seçeneğini bulun. Güncelleme mevcutsa, indirin ve kurulumu tamamlayın.
Çözüm 3: Lg televizyonunuzun DNS ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Bunun için “Ayarlar” menüsüne gidin, “Ağ” seçeneğini bulun ve “DNS Ayarları”na girin. Burada, “Otomatik” yerine “Google DNS” veya “OpenDNS” gibi farklı DNS sunucularını deneyebilirsiniz.
Çözüm 4: Lg televizyonunuzun belleğini temizlemek için “Ayarlar” menüsüne gidin, “Depolama” veya “Bellek” seçeneğini bulun ve “Belleği Temizle” seçeneğini seçin.
Çözüm 5: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Lg müşteri hizmetleriyle iletişime geçin veya televizyonunuzu yetkili bir servise götürün.

Lg Televizyonda Youtube Uygulaması Yok​

Eğer Lg televizyonunuzda Youtube uygulamasını bulamıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Lg televizyonunuzun uzaktan kumandasında bulunan “Home” veya “Ana Sayfa” düğmesine basın.
Adım 2: Açılan menüden “Uygulamalar” veya “Smart TV Uygulamaları” seçeneğini bulun ve ona tıklayın.
Adım 3: Uygulama mağazasına giriş yapın.
Adım 4: Uygulama mağazasında “Youtube” uygulamasını arayın. Eğer bulamazsanız, “Arama” seçeneğini kullanarak “Youtube” uygulamasını arayın.
Adım 5: “Youtube” uygulamasını bulduktan sonra, indirin ve kurulumu tamamlayın.
Adım 6: Kurulum tamamlandıktan sonra “Youtube” uygulamasını açın.

Lg Televizyonda Youtube Videoları Neden Yavaş İzlenir?​

Lg televizyonunuzda Youtube videolarını yavaş izliyorsanız, aşağıdaki faktörleri gözden geçirebilirsiniz:
İnternet Bağlantısı: Yavaş bir internet bağlantısı, videoların yavaş yüklenmesine ve kesilmelere neden olabilir. İnternet hızınızı kontrol edin ve bağlantınızı iyileştirmek için gerekli adımları atın.
Yüksek Çözünürlük: Yüksek çözünürlükteki videolar, daha fazla bant genişliği gerektirir. Eğer internet bağlantınız düşük hızda ise, videolar yavaş yüklenir. Videonun çözünürlüğünü düşürerek sorunu çözebilirsiniz.
Cache Belleği: Lg televizyonunuzda biriken cache belleği temizleyerek, videoların daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için “Ayarlar” menüsüne gidin, “Depolama” veya “Bellek” seçeneğini bulun ve “Belleği Temizle” seçeneğini seçin.
Youtube Sunucu Sorunu: Zaman zaman Youtube sunucularında yaşanan sorunlar, videoların yavaş yüklenmesine neden olabilir. Bu durumda, bir süre bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.

Lg Televizyonda Youtube Uygulaması Çalışmıyor​

Eğer Lg televizyonunuzda Youtube uygulaması çalışmıyorsa, aşağıdaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz:
Çözüm 1: Lg televizyonunuzun yazılımını güncellemek için “Ayarlar” menüsüne gidin ve “Yazılım Güncelleme” seçeneğini bulun. Güncelleme mevcutsa, indirin ve kurulumu tamamlayın.
Çözüm 2: Youtube uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Bunun için “Ayarlar” menüsüne gidin, “Uygulamalar” veya “Yönetilen Uygulamalar” seçeneğini bulun ve “Youtube” uygulamasını seçin. Burada, “Kaldır” veya “Sil” seçeneğini kullanarak uygulamayı kaldırın. Ardından, uygulama mağazasından “Youtube” uygulamasını indirin ve kurulumu tamamlayın.
Çözüm 3: Lg televizyonunuzun DNS ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Bunun için “Ayarlar” menüsüne gidin, “Ağ” seçeneğini bulun ve “DNS Ayarları”na girin. Burada, “Otomatik” yerine “Google DNS” veya “OpenDNS” gibi farklı DNS sunucularını deneyebilirsiniz.
Çözüm 4: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Lg müşteri hizmetleriyle iletişime geçin veya televizyonunuzu yetkili bir servise götürün.

Lg Televizyonda Youtube Nasıl Girilir?​

Lg televizyonda Youtube nasıl girilir?
Lg televizyonunuzun ana menüsünden Youtube uygulamasını seçin.
Youtube uygulamasına giriş yapmak için Lg televizyonunuzun internete bağlı olması gerekmektedir.
Youtube uygulamasına giriş yapmak için Lg televizyonunuzun Smart TV özelliğine sahip olması gerekmektedir.
Youtube uygulamasına giriş yapmak için Lg televizyonunuzun en güncel yazılıma sahip olması gerekmektedir.

Lg televizyonda Youtube nasıl girilir?
Lg televizyonunuzun kumandasında yer alan “Home” veya “Ana Sayfa” tuşuna basın.
Lg televizyonunuzun ana menüsünden “Uygulamalar” bölümünü seçin.
Uygulamalar arasında “Youtube” uygulamasını bulun ve seçin.
Youtube uygulamasına giriş yapmak için “Giriş Yap” veya “Sign In” seçeneğini kullanın.

Geri