LG camasir makinesi kac yil garantili?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

LG çamaşır makinesi kaç yıl garantili?​

(2) Fatura tarihi 01.09

LG çamaşır makineleri ne kadar?​

En Popüler LG Çamaşır Makineleri
LG Klima garantisi kaç yıl?
LG klimalar zorunlu 2 yıl garanti kapsamı altında bulunmasının yanında cihazların ideal kullanım ömürleri 10 yıl olarak belirtilmiştir.
LG TurboWash nedir?
Neden TurboWash™ 360˚? LG Çamaşır Makineleri, dört çoklu püskürtme ile 360 derecelik bir yıkama kapasitesini kapsayan inverter pompalı bir 3D çoklu püskürtme kullanır. Bu teknoloji, yıkama süresini 39 dakikaya kısaltır, enerji tasarrufu sağlar ve kumaşlarınızı zarar görmemesi için korur.

Samsung garantim devam ediyor mu?​

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’ni arayın. …

LG çamaşır makinesi kilitlendi nasıl açılır?​

LG çamaşır makinenizdeki ÇOCUK KİLİDİNİ AÇMAK için, ÇOCUK KİLİDİ düğmesini 3 ila 5 saniye basılı tutun. Yıkayıcıda artık ÇOCUK KİLİDİ modu ETKİN olmalıdır ve GÜÇ düğmesi dışında tüm düğmeler çalışmayacaktır.
Uzatılmış garanti nedir?
UZATILMIŞ GARANTİ Uzatılmış garanti aracınızın garantisinin devamı niteliğinde olup mekanik ve elektrik aksamını garanti altına almaktadır. Bu sayede ilerleyen dönemlerde aracınızda ürün veya üretim kaynaklı herhangi bir olumsuzluk yaşamanız durumunda kapsam dahilinde FIAT garantisi ile ücretsiz olarak giderilir.
TWINWash nedir?
TWINWash ile aynı anda 2 farklı çamaşır makinesi bir arada. Özellikle büyük aileler ya da çamaşırlarını diğer aile bireylerinin çamaşırları e ile karıştırmak istemeyenler için dizayn edilen TWINWash, diğer rakiplerine hiç benzemiyor. LG TWINWash aslında 2 farklı çamaşır makinesinin birleşiminden oluşuyor.

Çamaşır makinesi akıllı kapak nedir?​

Uzaktan bağlantıya imkan tanıyan AddWash akıllı kapak teknolojili çamaşır makineleri, yıkama sürecinin tamamının takip edilmesine olanak veriyor. Kullanıcılar evin dışındayken dahi çamaşır makinelerini çalıştırabilirken, makinenin bittiğini bildirim olarak akıllı telefonlarında görebiliyorlar.

Geri