AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Leylant Ova Demirtas kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Leylant Ova Demirtaş kaç yaşında?​

Leylant Ova Demirtaş kimdir? 1976 Tunceli Ovacık’ta doğdum, 2 kardeşiz.

Ömer Fethi Canpolat kimin oğlu?​

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ömer Fethi Canpolat (7-98) ve Ahmet Doğan (99-) tarafından canlandırılan karakter. Züleyha, Demir ve Yılmaz’ın oğlu.
Haminne ne kaç yaşında?
Serpil Tamur kimdir? Serpil Tamur 77 yaşındadır. 19 Mayıs 1944 tarihinde Rodos’ta doğdu.
Haminneyi kim oynuyor?
Serpil TamurHaminne / CanlandıranSerpil Tamur, Türk oyuncu ve yönetmen.1963 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirip Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne katıldı. 1963’ten bu yana Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak görev yapmakta olan sanatçı, 40’ı aşkın oyunda görev yaptı, 3 oyun sahneye koydu. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Vikipedi

Hasan Akalın Kimdir?​

EMDR Avrupa Derneği’nin Akredite Terapist kriterlerini tamamlayarak EMDR Avrupa Onaylı Akredite Terapist olmaya hak kazanan Akalın; 2014-2018 yılları arasında Türk Psikologlar Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmüştür. Türk Psikologlar Derneği ve EMDR Derneği üyesidir.

Özgür Demirtaş nerede?​

Dr. Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi altında kurulan Finans Mükemmeliyet Merkezi kurucu başkanlığı, Akbank yönetim kurulu üyeliği, FODER yönetim kurulu üyeliği, Yeni Bir Lider yönetim kurulu üyeliği ve birçok holding danışmanlıklarını yürütmektedir.
Fethi Canpolat kimdir?
Oyuncu. Bir Zamanlar Çukurova Adnan. Çocuk oyuncu. 2018, İstanbul doğumlu. 2018 yılından itibaren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir ve Zeliha’nın çocuğu rolünde oynamıştır.
Bir zamanlar Çukurova ya yeni gelen oyuncu kim?
Bir Zamanlar Çukurova’ya Ümit Beste Kargın Dahil Oluyor Geçtiğimiz sezon oyuncu değişikliğine giden dizi yeni kadrosuyla da izleyiciden tam not aldı. TV100’ün haberine göre sevilen diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Diziye Zeynep karakteriyle dahil olacak ismin Ümit Beste Kargın olduğu öğrenildi.
antalya merkezli çalışırken, yurdun dört bir yanına dağılmış arkadaşlık ilişkilerini iş ortamlarına aktarabilen samimi bir yapı.
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Azize (Haminne) karakterini “Serpil Tamur” canlandırmaktadır.
Haminne oldu mu?
Yaralandığı ekrana gelen Haminne hakkında ‘öldü’ ifadesini kullanan konaktakiler, izleyeni de merakta bıraktı. Ancak Serpil Tamur’un hayat verdiği Haminne’nin ölüm ölmediği yeni bölümde netleşecek.
Özgür Demirtaş Hangi üniversite mezunu?
Boston College1998–2003Boğaziçi ÜniversitesiÖzgür Demirtaş/Üniversite

Özgür Demirtaş hangi ülkede?​

Kemal Özgür Demirtaş (d. 12 Ağustos 1975; Ankara), Türk finans profesörü, mühendis, akademisyen, yazar ve YouTuber.

Adnan kimin çocuğu?​

Züleyha’nın oğludur. Yılmaz Akkaya ile olan ilişkilerinden Adnan isminde bir oğlu, Demir Yaman ile olan evliliğinden Leyla isminde bir kızı vardır.
Çukurova Colak Aga kim?
Başrollerinde Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çolak Ağa karakterini canlandıran Altan Gördüm’ün hayatı merak konusu oldu.

Geri