AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Leylak ne zaman kokar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Leylak ne zaman kokar?​

baharın müjdeleyicisi. çoğunluğu eflatun ve bazen beyaz rengiyle süsler evlerin bahçelerini…bahar gelince sevgili leylak kokulu olur. son günlerin popüler sarı lalelerine inat, siz eflatun leylaklar alırsınız çiçek pazarından…
Leylak çiçeği kokar mı?
Oldukça dayanıklı ve kaprissiz bir çiçek olan leylak, özellikle güzel görünümü sebebi ile bahçelerin ve balkonların vazgeçilmezlerindendir. Leylak kokusu her ortamda kendini belli eder ve bu güzel çiçek zor şartlar altında da yetişebildiği için güzel kokusundan mahrum bırakmaz.

Leylak kokusu ne anlama gelir?​

Leylak kokusunda sevilmiştir sevgililer, dostluklar, insanlığın derdi.Leylak kokusu barıştırmıştır dargınları, dostları birbirine bağlamıştır.Leylak kokusu bir yudum sevgidir belki de.Bir çocuğun yeni yeni yürümesi, ağaçların çiçeklenmesi, mevsimlerin bahara durmasıdır.Ümitsizliğin yerini bir gülüşe, bir umuda …
Leylak kokusu neye iyi gelir?
C vitamini açısından zengindir, bağışıklık sistemini güçlendirerek bakterilerle savaşır. Sıtma hastalığının tedavisinde etkilidir. Buharı solunduğunda bronşit ve astım problemlerini geçirir. Harici olarak karın bölgesine masaj yapılarak kullanıldığında regl düzensizliklerini giderir.
Gül kokusu depresyona, öfkeye ve yalnızlığa iyi gelir. Vanilya kokusu Birçok kozmetik ürünün de kullanılan vanilya kokusu kendinizi arınmış hissetmenize yardımcı olurken gevşemenizi ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlar. Tarçın kokusu Tatlılarda kullanılan tarçının hafızayı güçlendirme etkisi vardır.
Leylak esansı ne işe yarar?
Buharı solunduğunda bronşit ve astım problemlerini geçirir. Harici olarak karın bölgesine masaj yapılarak kullanıldığında regl düzensizliklerini giderir. Zihinsel ve ruhsal anlamda rahatlatır. Anksiyete ve depresyon gibi ruhsal problemlerin tedavisine yardımcı olur.

Leylak hangi ay çiçek açar?​

Yaz mevsiminde soğuğa dayanıklı olan leylak ağacı kış aylarında yapraklarını döker. Kışın yapraklarını döken bu bitki özellikle ilkbahar aylarında çiçek açmaya başlar.

Geri