AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Leyla ile Mecnun Yavuz Ağla Gozum Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Leyla ile Mecnun Yavuz Ağla Gozum
Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun
Kanayaram kana kana, sızlarsın bugun
Dertli sazım, dertli dertli calarım bugun
Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun x2
Soz vermiştin bana, kac hafta oldu
Cok cumalar gecti, ne goruşler bitti
Senden başka kimsem var mıydı benim yar
Yar bana dağlar taşlar bile ağladı
Gardiyana sordum daha gelen olmadı
Sen gittin gideli guneşim hic doğmadı yar
Takatim kalmadı, sabrım tukendi
Bir derdime bin dert eklendi
Saat 5 olmaz, bu cuma da bitti yar
Yar bana dağlar taşlar bile ağladı
Gardiyana sordum daha gelen olmadı

Şarkı sözleri çok duygusal ve içten bir şekilde sevgilinin özlemi ve ayrılığın verdiği acıları anlatıyor. Leyla ile Mecnun'un hikayesi ile özdeşleşmiş bu şarkı, aşkın derinliklerine ve ayrılığın yarattığı boşluğa odaklanıyor.

Yavuz Ağla Gözüm şarkısının sözlerinde sevgilinin özlemi, ayrılığın yarattığı boşluk, verilen sözlerin unutulmaması gibi temalar işleniyor. Ağlamak, özlemek ve acı çekmek üzerinden aşkın ve ayrılığın getirdiği duygusal karmaşaları vurguluyor.

Şarkıda geçen "Yar bana dağlar taşlar bile ağladı, gardiyana sordum daha gelen olmadı" beyiti, sevgilisinin gelmemesi üzerine doğanın bile acı duyduğunu ve umutsuzluğun ne kadar derin olduğunu anlatıyor.

Gözlemlenebilir ki, bu şarkı Leyla ile Mecnun'un hikayesinden esinlenerek aşkın, özlemin ve acının derinliklerine inerek insanı duygusal bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor. Ayrılığın, özlemin ve beklemenin getirdiği acı dolu duyguları yansıtıyor. Bu şarkı, dinleyicilere derin düşüncelere dalmaları ve duygularını keşfetmeleri için bir fırsat sunuyor.

Geri