Levrek Buğlama

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Levrek Buğlama Tarifi İçin Malzemeler
1 kg levrek
2 adet domates
2 adet sivri biber
4, 5 diş sarımsak
Pratik domates püresi
Yarım çay bardak sıvı yağ
1 yemek kaşık tereyağ
1 su bardağı su
Tuz isteğe göre
Karabiber isteğe göre
Pul biber isteğe göre

Levrek Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Karadenizlilerin vazgeçilmezi buğlama Merhabalar.
Öncelikle tavamıza sıvı yağı ekleyip yuvarlak bir şekilde kestiğim domatesleri dizdim.
Sonra biberleri ve sarımsağı ilave ettim.
Hazır aldığım domates sosuyla beraber levreklerimi bir kapta sosladım ve 1 bardak su ilave ederek tavanın en üstüne balıklarımızı ekledim.
Sonra birazda tereyağ koyup kapağını kapatıp yarım saat pişmesini bekleyelim.
İsteğe göre de kaşar rendeleyebilirsiniz Lezzetine doyamayacağınız tarif
Levrek Buğlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst