- Konu Yazar
Levofloxacin 500 mg ne işe yarar?
LEVOLON, etkin madde olarak levofloksasin içeren, pembe renkli, iki yüzü çentikli, oblong film kaplı tablettir. LEVOLON bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Her kutusunda 7 film tablet bulunmaktadır. Akciğer, sinüs, deri ve idrar yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanılır.Favımol nasıl kullanılır?
FAVİMOL ağızdan alınır. Tablet ezilmeden ve çiğnenmeden bir bardak su ile alınmalıdır. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: FAVİMOL’ün çocuklarda kullanımı bulunmamaktadır.Korona ilaçları aç mı tok mu?
Korona ilaçları aç mı tok mu?İlacınızı tercihen tok karnına almanız tavsiye edilir. İlacınızı kullandıktan sonra kutucuğu işaretleyiniz. İlaç dozlarınızı 12 saat arayla 1 bardak su ile kullanınız. Herhangi bir yan etki gördüğünüzde veya şikâyetlerinizde artış olması durumunda doktorunuza başvurunuz.
Levonidin nedir ne işe yarar?
LEVONİDİN, akciğer, sinüs, idrar yolu, deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılmaktadır.TAVANİC 500 mg kaç saatte bir alınır?
Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: TAVANIC film kaplı tablet günde bir veya iki kez uygulanır. Dozaj enfeksiyonun tipine ve şiddetine ve ayrıca enfeksiyon etkeni olan bakterinin duyarlılığına bağlıdır.Levonidin antibiyotik mi?
Levonidin antibiyotik mi?Genel olarak bütün antibiyotik tedavilerinde olduğu gibi, LEVONİDİN kullanımı hastanın ateşi düştükten ve enfeksiyon sona erdiğine dair kanıt sağlandıktan sonra en az 48-72 saat daha sürdürülmelidir. Uygulama yolu ve metodu: LEVONİDİN ağızdan alınır. Film tableti ezmeden, yeterli miktarda sıvıyla yutunuz.
TAVANİC terleme yapar mı?
Taburcu olduğumda tavanic antibiyotik verildi. 7 gün günde 1 doz (500 mg) kullandım. İlacın prospektüsünde aşırı terleme yazıyor, özellikle gece saat başı terliyorum. Gün içinde daha az olmak üzere hafif hafif terlemelerim oluyor.Içilen ilaç vücuttan nasıl atılır?
İlacın etkisi vücuttan nasıl atılır? Boşaltım, ilaç ya da metabolitlerinin organizma dışına çıkması ya da çıkarılmasıdır. Başlıca boşaltım yolu moleküllerin idrara geçişidir. Kan ve idrar arasında değişim böbrekte gerçekleşir (renal eliminasyon).Tavanic vücuttan nasıl atılır?
Tavanic vücuttan nasıl atılır?Levofloksasin karaciğerde çok düşük miktarlarda metabolize olur ve esas olarak böbrekler yoluyla vücuttan atılır.