Lenovo K6 nasil bir telefon?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Lenovo K6 nasıl bir telefon?​

hâlâ öneriyorum. 1300 tl ye alınabilecek en iyi telefonlardan biridir. geniş ekranı,renk derinliği, 4000 miliamper pili, 8 çekirdek işlemci,3 gb ram ve 32 gb hafızasıyla gayet iyi bir telefon. 5 aydır kullanıyorum. kullanıcılar çift hoparlör zannediyor ama tek hoparlörü bulunuyor yani arızalı değil.

Lenovo telefon neden ısınır?​

Cihazım neden ısınıyor? Cihazınız bir süre aramalar, web tarama veya şarj etme vb. İçin kullanıldıktan sonra ısınabilir. Cihazınız’ nin çalışma sıcaklığı sizi rahatsız ediyorsa, lütfen cihazınızdaki herhangi bir işlemi durdurun ve daha fazla yardım için LENOVO’ müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Lenovo telefon fiyatları ne kadar?
Lenovo Cep Telefonu Fiyatları

Lenovo nun telefonu var mı?​

Fiyat performans ürünü olmasıyla bilinen Lenovo’nun cep telefonu modelleri Vibe serisi, Moto serisi ve P serisi olarak özelleşiyor. Lenovo’nun şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken Vibe serisi . Lenovo Vibe S ve Lenovo Vibe P1 modellerinden oluşuyor.

Lenovo P2 fiyatı ne kadar?​

İşletim Sistemi Android
Lenovo K6 ne zaman çıktı?
Teknik özellikleri

Lenovo K6 kaç model?​

Lenovo K6 modeli 2016 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 141.9 x 70.3 x 8.2 mm ağırlığı ise 140 gramdır. IPS LCD ekranı 5″ inç büyüklüğündedir. Çözünürlük 1080 x 1920 piksel olup, inç başına düşen piksel yoğunluğu 441 ppi.

Lenovo P2 nasıl bir telefon?​

Lenovo P2 ekranıyla etkileyici bir izlenim bırakmayı başarıyor. Telefonda Full HD çözünürlüklü 5.5 inç Super AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranı Gorilla Glass 3 cam koruyor. Full HD çözünürlük, bu boyutta bir telefon için fazlasıyla yeterli oluyor.
Lenovo K6 kaç ram?
Lenovo K6, 2 GB RAM ile sonuna kadar eğlence için yeterli belleğe sahip olmanızı sağlar.

Geri