Lebni Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay bardağı mayonez
1 paket labne peyniri
1 su bardağı ceviz (Ben eklemedim)
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
1 demet ince kıyılmış dereotu
Tuz
Üzerini süslemek için;
Ceviz
Lebni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Cevizleri lisana gelecek şeklide rondodan çekin. Dereotunu çok ince kıyın.
Derin bir kasede bütün materyalleri karıştırın.
İster servis tabağında servis yapın, isterseniz do durma kaşığı ile biçim verebilirsiniz.
Üzerini ceviz ile süsleyip, servis vaktine kadar dolapta dinlendirin.
Lebni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay bardağı mayonez
1 paket labne peyniri
1 su bardağı ceviz (Ben eklemedim)
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
1 demet ince kıyılmış dereotu
Tuz
Üzerini süslemek için;
Ceviz
Lebni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Cevizleri lisana gelecek şeklide rondodan çekin. Dereotunu çok ince kıyın.
Derin bir kasede bütün materyalleri karıştırın.
İster servis tabağında servis yapın, isterseniz do durma kaşığı ile biçim verebilirsiniz.
Üzerini ceviz ile süsleyip, servis vaktine kadar dolapta dinlendirin.
Lebni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı