AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

League of Legends kac kostum var 2021?

Editör

Yeni Üye

League of Legends kaç kostüm var 2021?​

Sevdikleri şampiyonun açıklanan listede bulamayan oyuncuların üzülmemelerini söyleyen Jonathan Bellis, bu sene 140’dan fazla kostüm çıkaracaklarını açıkladı. Ayrıca popüler şampiyonlar için de kostüm çıkacak: Caitlyn, Vayne, Blitzcrank. Yeni kostümler de her zaman olduğu gibi LoL RP ile satın alınabilecek.

Ağaç ata Xayah kaç rp?​

AĞAÇ ATA ŞAMPİYONLARI Aşağıdaki şampiyonları, onların Ağaç Ata kostümlerini* ve çerçeve simgelerini içeren Ağaç Ata 2020 Mega Paketi’ni 9548 RP karşılığında alarak ormanın gizemini öğrenebilirsin.
LoL hatıra kostüm ne demek?​
Hatıra kostümler, normalde Mağaza’dan alınamayan epey nadir kostümlerdir. Kostümler bazen paketlerden çıkabilir veya etkinliklerde indirime girebilir; ancak değeri 520 RP’den fazla olan birçok hatıra kostüm sadece Gizemli Hediyeler ve Hextech Zanaatkârlığı yoluyla alınabilir.

2022 sezonu ne zaman LoL?​

2022 sezonu ne zaman LoL?
VFŞL 2022 Kış Mevsimi öncesinde Türkiye’deki tüm League Of Legends severler nefeslerini tutmuş durumda. Oyunun yapımcısı Riot Games’in hazırladığı ve LoL Esports tarafından yayınlanan videoda VFŞL 2022 Kış Mevsimi’nin başlangıç tarihi belli oldu. Şampiyonluk Ligi’nde yeni sezon 22 Ocak 2022 tarihinde başlayacak.

LoL Yeni etkinlik ne zaman 2022?​

LoL Yeni etkinlik ne zaman 2022?
Ay Festivali 2022 26 Ocak 2022 saat 23.59’da başlayacak ve 1 Mart 2022 saat 10.59’da sona erecek. Görevler de festivalle birlikte devreye girecek ve aynı şekilde 1 Mart 2022 saat 10.59’da son bulacak. Ama oyuncular sembollerini 8 Mart 2022 saat 10.59’a kadar harcayabilecek.

Kod adı Etkinliği 2021 ne zaman?​

KOD ADI Etkinliği 27 Mayıs 2021 saat 23.00’te devreye giriyor ve 29 Haziran 2021 saat 09.59’da sonlandırılıyor.

Şanlı blitzcrank ne zaman verilecek?​

Eğer sezonu Altın veya üstünde bitirerek Şanlı Blitzcrank kostümünü kazandıysan ama şampiyona sahip değilsen, ödüller dağıtılırken Blitzcrank de otomatik olarak hesabına eklenecek. Ustalık ve üstü 15 Kasım saat 23.45’te kilitlenecek. Tırmanış güncellemelerinden önce tamamlanmayan oyunlar sayılmayacak.

League of Legends 2021'de toplamda 140'tan fazla kostüm çıkaracak. Bu kostümler arasında popüler şampiyonlar için de yeni kostümler olacak. Örneğin, bu sene Caitlyn, Vayne, Blitzcrank gibi şampiyonlar için de kostümler çıkacak. Ayrıca yeni kostümler de satın almak için LoL RP kullanılabilecek.

[Ağaç Ata Xayah](#) şampiyonunun fiyatı 9548 RP karşılığında satın alınabilir. Bu paket, Xayah'ın Ağaç Ata kostümünü ve çerçeve simgesini içermektedir.

Hatıra kostümler, Mağaza'dan alınamayan nadir kostümlerdir. Bu kostümler genellikle paketlerde veya etkinliklerde indirimde olabilir. Ancak genellikle 520 RP'den daha yüksek bir değere sahip olan hatıra kostümleri, Gizemli Hediyeler ve Hextech Zanaatkârlığı gibi özel yollarla elde edilebilir.

2022 sezonu için VFŞL 2022 Kış Mevsimi, 22 Ocak 2022 tarihinde başlayacak. Türkiye'deki League of Legends severler tarafından büyük bir heyecanla beklenen yeni sezon, Riot Games ve LoL Esports tarafından duyuruldu.

Yeni bir etkinlik olan Ay Festivali 2022, 26 Ocak 2022 saat 23.59'da başlayacak ve 1 Mart 2022 saat 10.59'da sona erecek. Bu etkinlikle birlikte görevler de devreye girecek ve 1 Mart 2022 saat 10.59'a kadar oyuncular görevlerini tamamlayabilecekler.

KOD ADI Etkinliği ise 27 Mayıs 2021 saat 23.00'te başlayacak ve 29 Haziran 2021 saat 09.59'da sona erecek.

Eğer sezonu Altın seviyesi veya üstünde bitirerek Şanlı Blitzcrank kostümünü kazandıysan ve Bu kostüme sahip değilsen, ödüller dağıtılırken Blitzcrank otomatik olarak hesabına eklenecek. Ustalık ve üstü seviyelerdeki başarılar 15 Kasım saat 23.45'te kilitlenecektir. Bu tarihten sonra yapılan oyunlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Geri