- Konu Yazar
LCW gerçek sahibi kim?
1961 Malatya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra ticarete atıldı. 1990 yılında İstanbul’a yerleşti ve Tema Tekstil’in kurucu ortakları arasında yer aldı. Bu süre zarfında Marmara Üniversitesi Stratejik İşletmecilik Yönetimi ihtisas programını tamamladı.LC Waikiki ortakları kimlerdir?
LC Waikiki ortakları kimlerdir?Taha Tekstil, daha sonra ise Taha Holding, sermayedar ortak olarak Şefik Yılmaz Dizdar ve kurucu/yönetici ortak Mustafa Küçük tarafından yüzde 50’şer ortaklık ile kurulmuştur.
Dizdar ailesi kimdir?
Dizdar ailesi kimdir?Taha Holding veya Taha Grubu İstanbul merkezli şirketler topluluğu. Türkiye’nin önemli hazır giyim şirketlerinden LC Waikiki’yi bünyesinde bulundurmaktadır….Taha Holding.
Kurucu | Dizdar Ailesi Küçük Ailesi Kısacık Ailesi
Kilit kişiler | Vahap Küçük (Yönetim Kurulu Başkanı) Şefik Yılmaz Dizdar İsmail Hakkı Kısacık
Website | tahagroup.com
LCW hangi yıl Türk markası oldu?
Bu dönemde, LC Waikiki’nin Türkiye’deki satışlarının hızla artmaya devam ediyor olması ve Taha Grup’un bu markaya sahip olmak istemesi sonucunda LC Waikiki’nin dünyadaki tüm isim hakları satın alındı. 1997 yılında LC Waikiki bir Türk markası haline gelerek, Türkiye genelinde 21 mağaza ile hizmet vermeye başladı.Neden LC Waikiki?
Neden LC Waikiki?LC Waikiki veya kısa ismiyle LCW, 47.700 çalışanı ve 47 ülkede 1047 mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciri. İsmini Hawaii adasında bulunan Waikiki plajından ve Fransızca “arkadaşlar” anlamına gelen “Les Copains” kelimelerinin baş harflerinden almaktadır.
LC Waikiki Pkk’nın mı?
LC Waikiki Pkk’nın mı?Bu da mailleri dolaşan asılsız metin: “Arkadaşlar LC Waikiki ürünlerini artık almayın çünkü el değiştirmiştir. Yeni sahibi Leyla Zana’dır. Bilmeyenler için Leyla Zana DTP milletvekili yani PKK destekçisidir. Almış olduğunuz her ürünle PKK’ya yardım etmiş olursunuz.
2003 yılına kadar grubun Genel Müdürlük görevini üstlenen Vahap Küçük, 2003 yılından sonra perakende şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na geçti. Aynı zamanda ortaklarının tamamını Küçük Ailesi’nin oluşturduğu Küçükler Holding’in kuruluşunu gerçekleştirip Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.
Merve Dizdar ın memleketi neresi?
Merve Dizdar ın memleketi neresi?Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İlk televizyon deneyimi olan Aksanat Çocuk Oyunları ile tanındı. Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur.
LC Waikiki ilk ne zaman kuruldu?
LC Waikiki ilk ne zaman kuruldu?1988, FransaLC Waikiki / Kuruluş