LC Waikiki ogretmen indirimi var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

LC Waikiki öğretmen indirimi var mı?​

LC Waikiki Öğretmenler Günü Kampanyası – İndirim.
Öğretmene ne alınır?
Bayan Öğretmene Alınabilecek 20 Hediye – Bayan Öğretmene Hediye
Türk Hava Yolları öğretmen indirimi var mı?
Diğer tüm sınıf ve kabinler için indirim uygulanacaktır. Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve ailelerine indirim uygulanacaktır.

Miles Smiles öğretmen indirimi nasıl yapılır?​

Kampanyadan yararlanabilmek için Miles&Smiles üyeliği zorunlu olacağından THY internet sitesi üzerinden Miles&Smiles üyeliği yoksa oluşturulması, söz konusu üyelik hesabından kimlik numarası girilmesi ve “Kişisel Bilgilerim” kısmında “Öğretmen” alanının işaretlenmesi gerekiyor.
LCW Öğretmenler Günü indirimi 2021 var mı?
24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Her yaşa her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle şıklığın vazgeçilmez markası LC Waikiki, geçen sene 20-24 Kasım tarihleri arasında öğretmenlerin çocuk ve yetişkin ürünlerinde yapacakları tüm alışverişlerde % 30 indirim uygulamıştı.
LC Waikiki indirim günleri ne zaman?
LC Waikiki’de Her Cumaya Özel %50’ye Varan İndirim Fırsatları İlkbaharda yenilenmenin, yeni kombinlerle tarzını oluşturmanın tam zamanı! Erkek, kadın ve çocuk giyim ürünlerinde geçerli indirimler LC Waikiki’de.
Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri
THY öğretmen indirimi nasıl tanımlanır?
Öğretmen yolcularımızın Miles&Smiles üyesi olması koşuluyla indirim uygulanacaktır. Bilet alımı esnasında “Öğretmen” yolcu tipi seçilmeli ve öğretmenin Miles&Smiles üyelik numarası girilmelidir. Öğretmen yolcularımızın öğretmenlik bilgileri sistem tarafından otomatik olarak onaylanabilmektedir.
Türk Hava Yollarında öğretmen indirimi nasıl olur?

THY öğretmen indirimi kimleri kapsıyor?​

Kampanyanın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapan öğretmenler ve aileleri ile Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ve aileleri için oluşturulduğu açıklandı.
LC de çark çevirme nasıl yapılır?
LCW fırsat çarkı web sitesi ve mobil uygulamasında yayında. Uygulamayı açın, 10 saniye bekleyin karşınıza çıkıyor. Saat 12 ile 18 arası mobil appte LCW kupon kodu veya 250₺ hediye çeki kazanma şans çıkıyor.
LC Waikiki indirim ne zaman 2022?
LCW indirim kodu sadece online alışveriş sitesinde geçerlidir. LC Waikiki indirim günleri ne zaman? LC Waikiki indirim günleri 1-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında aktif indirim kodları ile lcwaikiki.com üzerinden devam ediyor.

LCW muhteşem cuma indirimi ne zaman?​

Black Friday (Kara Cuma) tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Kasım ayının son Cuma günü kutlanıyor. 24 saat boyunca devam eden indirimler genelde saat 00:00’da başlayıp saat 23:59’da sona eriyorlar. Bu sene Muhteşem Cuma kampanyası 26 Kasım 2021 Cuma gününe denk gelecek.

Geri