AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lazerle yakilan ben tekrar cikar mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Lazerle yakılan ben tekrar çıkar mı?​

Benlerde lazer tedavileri 6-8 hafta ara ile 1-2 seans uygulanmaktadır. Büyük ve pigmente yani koyu renkli benlerde 2. seanslara ihtiyaç duyulabilmektedir. Ancak seanslar yani lazer uygulaması bittiğinde ben tekrar oluşmaz.
Alınan benler kaç günde iyileşir?
Lazerle ben tedavisi sırasında lokal anestezi yapıldığı için hasta ağrı hissetmez. Lazer beni anında tam olarak yok edecektir. Uygulama alanında meydana gelen lazer sonrası hasar 1 hafta içinde tamamen düzelecek, pembelik ise birkaç ayda deri rengine dönecektir.
Ben alındıktan sonra nelere dikkat edilmeli?
Plastik cerrahi ben aldırma sonrası olabildiğince güneş ışınlarından korunmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra kesi uygulanan bölge 2-3 gün boyunca su ile temas ettirilmemelidir. Kesi uygulanan bölge hassas bir şekilde korunmalı darbelere maruz kalmamalıdır.

Ben aldırdım iz kalır mı?​

Ben aldırma operasyonundan sonra iz kalır mı? Ben aldırma estetiğinde, benin derinliğine ve kullanılan tekniğin türüne bağlı olarak, hafif bir yara izi oluşabilir. Benin derinliği çok fazla ise iz bırakmamak izin tedavi 6 ya da 8 hafta aralıklar ile 2 ya da 3 seans şeklinde uygulanabilir.
Ben aldırma izi ne zaman geçer?
❓Ben Aldırma İzi Ne Zaman Geçer? İz, ortalama 3 ile 6 ay içerisinde kaybolur.
Ben aldırma icin hangi bolume gidilir?
Benler zaten insanlar tarafından bilindiğinden ötürü herhangi bir teşhis durumu yoktur, tedaviye gelen kişi direk olarak o beni aldırmak için gelir. Cildiye bölümüne ben için başvurduğunuzda bu bölümde size uygulanacak yöntem krio olarak adlandırılan dondurma yöntemidir.
Muayenehane ortamında, lokal anestezi ile yapılabilir. 15 dakikalık bir uyuşturma süresi sonrasında büyüklüğüne göre her bir ben için 15-20 dakikada alınır. 1 hafta sonra dikişler alınır. Bu sürede özellikle su temasının olmamasına dikkat etmek gerekir. Dikiş alındıktan sonra o bölge biraz şişkince ve kızarık olur.
Ben alındıktan sonra tekrar çıkar mı?
Ben Aldırdıktan Sonra Tekrar Çıkar Mı? Hayır. Ancak iz kalmaması için bazı benlerde derine inmeden tedavi yapılır.
Ben alındıktan sonra pansuman yapılır mı?
Ben alımı işlemi cerrahi olarak da yapılsa lazer ile de yapılsa herhangi bir pansuman bakımı gerektirmez. Yani bölgeye pansuman yapmaya gerek yoktur.

Radyofrekans ben aldırma iz kalır mı?​

Fark Edilir Düzeyde Ya da Hiç İz Kalmaz. Ben aldırmayı düşünenlerin en merak ettiği soru, “ben aldırma sonrası iz kalır mı?” Radyofrekans ya da plazma ile yapıldığında; iz kalmayacağını ya da fark edilmeyecek düzeyse minimum düzeyde olabilir. Ben alımı sonrasında yaklaşık 1 aylık iyileşme süreci bulunmaktadır.
Ben aldırdıktan sonra kızarıklık ne zaman geçer?
Lazerle ben aldırma sonrasında işlem yapılan bölgede hafif bir kızarıklık olabilir. Hafif kızarıklık son derece normal bir durumdur ve zamanla kendiliğinden geçer. Cildin yeniden normal bir renk alma süresi her hastada aynı değildir. Bu süre sadece 1 ay olabileceği gibi 6 ayı da bulabilir.
Ben aldırma için hangi bölüm?
Rahatsızsanız ya da bir hastalığa yol açacağını düşünüyorsanız et beni için, hastanelerin cildiye ve genel cerrahi bölümlerine başvurmanız gerekmektedir.

Geri