AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

LAV bardak kime ait?

Editör

Yeni Üye

LAV bardak kime ait?​

Gürok Grubu çatısı altında, 1994 yılında temelleri atılan ve Türkiye sofra camı üretiminde tekelci yaklaşımı kırarak sektörün gelişiminde önemli bir rol oynayan Gürok ArtCraft, dünya markası olma hedefiyle 2014 yılı itibariyle kurumsal yenilenmeye gitmiş ve LAV markası ile yoluna devam etme kararı almıştır.

Paşabahçe LAV aynı mı?​

Pazarda Paşabahçe’den sonra ikinci büyük marka olan LAV, yüzde 30’u aşan pazar payını yüzde 40’a çıkarmaya odaklandı. Türkiye’de sofra camı üretiminde yüzde 30’un üzerinde pazar payına sahip olan Gürallar, bu yıl başında ArtCraft markasını LAV olarak değiştirme kararı aldı.

LAV marka hangi ülkenin?​

LAV marka hangi ülkenin?
1994 yılında temelleri atılan LAV, Türkiye’de sofra camı üretimiyle sektörde inovatif ve teknoloji odaklı bir rol üstleniyor ve ilham veren anları unutulmaz anılara dönüştürüyor.

Lav hangi ülkenin markası?​

Lav fabrikası kimin?​

Lav, 1994 yılında kurulan Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş. bünyesinde üretilen sofra camı ürünleri markasıdır. Cam üretimini 2001 yılında bünyesinde kurduğu Teknopark’ta (fabrika içinde fabrikada) gerçekleştiriyor. Teknopark, alanında kendi üretim teknolojisini oluşturan dünyadaki 3 firmadan biridir.

Su takımı içinde neler var?​

Su takımı içinde neler var?
Su Takımı İçinde Neler Var? Su takımları; bardak, çay bardağı, çay bardağı altlıkları, meşrubat bardakları, kadeh, sürahi kapağı ve sürahiden oluşmaktadır.

Lav hangi ülkenin malı?​

Yenilikçi, özgün ve şık tasarımlarıyla hayata renk katan LAV, Kütahya’da üretimini gerçekleştirdiği günde 2 milyon adede ulaşan geniş ürün çeşitliliği ile içini anlarla doldurduğu meşrubat, kadeh, kase, vb. sofra camı üretimi ile dünya üreticileri arasında 5.sırada yer alıyor.

Güral Cam kimin?​

Ömer Toraman, Gürallar Grubuna ait Gürallar Cam Ambalaj ile LAV Cam Üretim Tesislerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Rıza Güral kaç yaşında?​

Rıza Güral kaç yaşında?
RIZA GÜRAL 1941 yılında Kütahya’da doğmuştur. Çalışma hayatında 58 yılı geride bırakan Rıza Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Tuğrul Baran kimdir?​

1973 yılında Kütahya’da doğan Tuğrul Baran, ilk, orta ve lise eğitimini Kütahya’da, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Dumlupınar Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon yüksek lisansı yapmaktadır.

Gürok Grubu çatısı altında faaliyet gösteren ve Türkiye sofra camı sektöründeki tekelci yaklaşımı kırarak gelişime önemli katkıda bulunan Gürok ArtCraft, 1994 yılında kurulmuştur. Daha sonra 2014 yılında kurumsal yenilenme sürecine girerek LAV markası altında faaliyetlerine devam etme kararı almıştır. Paşabahçe ile LAV aynı şirketin markaları değildir. LAV, Gürallar'a ait bir markadır ve Türkiye'de sofra camı üretiminde önemli bir konuma sahiptir.

LAV markasının üretimi, Türkiye'de gerçekleştirilmektedir. Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren LAV, 1994 yılından beri sofra camı ürünleri üretmektedir. LAV'ın cam üretimi, 2001 yılında kendi Teknopark'ında gerçekleştirilmektedir. Bu teknopark, dünyadaki üç tesis arasında kendi üretim teknolojisini oluşturan nadir tesislerden biridir.

LAV ürünleri arasında su takımları da bulunmaktadır. Su takımları genellikle bardaklar, çay bardakları, meşrubat bardakları, kadehler, sürahiler ve sürahi kapakları gibi çeşitli parçalardan oluşmaktadır. LAV'ın üretimini gerçekleştirdiği Kütahya'daki tesisinde geniş bir ürün çeşitliliği sunmaktadır.

Rıza Güral, 1941 yılında doğmuş olup Gürok Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Güral aynı zamanda Türkiye sofra camı sektöründeki önemli isimlerden biridir. Tuğrul Baran ise 1973 yılında doğmuş ve Kütahya kökenlidir. Eğitimini Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Baran, daha sonra Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yapmıştır.

Geri