AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lastikler kac yil garantili?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Lastikler kaç yıl garantili?​

Garanti süresi, lastiğin teslim ve fatura tarihinde başlar, 2 yıl veya 1,6 mm diş derinliği kalana kadar (hangisi önce dolarsa) sürer. Fabrikalarımızda üretilen, her dış ve iç lastik; üretim, malzeme, ve işçilik hatalarına karşı rmamız garantisi altındadır.
Atık lastik nasıl anlaşılır?
Cebinizden bir bozuk para çıkarın, 1 lira veya 50 kuruş. Lastiğinizdeki çukurlara diklemesine yerleştirin. 1 lira veya 50 kuruşun dışındaki altın renkli kaplama 3-4 milimetre civarındadır. Eğer ki paranın dışındaki bu altın halkayı görebiliyorsanız lastiğinizin değişim zamanı gelmiştir.
4 mevsim lastik alırken nelere dikkat edilmeli?
Diş derinliklerine bile baktığınızda, kış lastiklerini yaz lastiklerinden göz ile ayırt edebilirsiniz. 4 mevsim lastik alırken ise dikkat etmeniz gereken en önemli faktör, lastiğin Tam 4 Mevsim Lastiği olmasıdır. Aynı kış lastiklerinde olduğu gibi, lastiklerin yanak kısımlarında M+S ve kar tanesi işareti yer almalıdır.

Petlas lastik garantisi kac yil?​

1) Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2) Şirketimiz tarafından satışı yapılan tüm dış ve iç lastikler, üretim, malzeme ve işçilik hatalarına karşı garanti kapsamındadır.
Lastik değişimi garantiyi bozar mı?
Yakın zamanda müşteri hizmetlerini arayıp aracın aküsünü servis dışında değiştirmem aracın garantisini bozarmı diye sordum.Aldığım cevap; Hayır aracın garantisini bozmaz , sadece akünün garantisi olmaz cevabı verildi.
Lastik yarılması kasko karşılar mı?
Kasko sigortası lastik hasarını kapsaması için, hasarın mutlaka kaza ya da sabotaj gibi dış etkenler sebebiyle meydana gelmesi gerekir. Yoldaki derin bir çukur ya da açık bırakılan bir kanalizasyon kapağı gibi yol hataları sebebiyle lastiğin yarılması durumunda kasko lastik değişimini kapsar.
“Dört mevsim” terimi, lastiklerin her mevsimde iyi olduğunu ima etse de, durum böyle değildir. Yıl boyunca esneklik sağlayacak şekilde tasarlanmışlardır, ancak dört mevsim lastikleri ağır kış koşulları için uygun değildir. Benzer şekilde sıcak havalarda da bir yaz lastiği kadar yol tutuşu sağlamazlar.
Lastik bombe yaparsa garantiye girer mi?
Lastiklerin standardına uygun olmayan hava basıncı ile kullanılması sonucu meydana gelen hasarlar, Tamir edilmiş veya kaplama yapılmış lastikler, Lastiğin janta takılması ve sökülmesi sırasında meydana gelen topuk kırılması ve benzeri hasarlar, Fatura ve garanti belgesi olmayan lastikler garanti kapsamı dışındadır.
Hangi durumlarda lastik garantiye girer?
Garanti süresi, lastiğin fatura tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. Almış olduğunuz her dış ve iç lastik; üretim, malzeme ve işçilik hatalarına karşı üretici firmaların garantisi altındadır. Lastiğin garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde veya incelemede geçen süre garanti süresine eklenir.

Buji değişimi garantiyi bozar mı?​

Suya Maruz Kalmasından Kaynaklanan Arızalar 15) BUJİ: Sarf malzemedir. Zamana ve kullanıma bağlıdır. 16) GAZ, FREN, JİKLE, DEBRİYAJ, KM TELİ: Sarf malzemedir. Garanti kapsamına girmez.
Balon yapan lastik kaskoya girer mi?
Kasko sigortası, herhangi bir kaza ya da dış etken olmadan patlayan lastiğin değişim ücretini karşılamaz; ancak sigorta poliçesi, yol yardım hizmetlerini kapsıyorsa çekici hizmetinden faydalanılabilir.

Geri