AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Larry Page kimdir ne yapmistir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Larry Page kimdir ne yapmıştır?​

Lawrence Page veya bilinen adıyla Larry Page (26 Mart 1973, Michigan), web arama motoru Google’ın temel algoritmalarının geliştiricisi ve Sergey Brin ile birlikte Google şirketinin kurucusu olan Amerikalı yazılım mühendisi ve girişimcidir. Şu an Alphabet Inc. şirketinin yönetim kurulu başkanı konumundadır.

Larry Ellison nereli?​

Larry Ellison nereli?
Bronx, New York, ABDLarry Ellison / Doğum yeriBronx, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan bir bölgedir. Adı Jonas Bronck adında bir çiftçi yerleşimciden gelmektedir. Bronx Nehri, Yonkers ve Mount Vernon’dan güneyinden dışarıya doğru Bronx ortasından ve Long Island Sound içine doğru akar. Vikipedi

Larry Ellison nasıl zengin oldu?​

Larry Ellison, benzer şekilde eski bir Oracle yöneticisi olan Evan Goldberg’in yönetim yazılımı girişimi olan NetSuite firmasına da 1998 yılında 125 milyon dolar yatırım yaptı. Şirket şu an 4 milyar dolar değerinde ve Ellison’a kazandırmaya devam ediyor. 90’lardaki dot-com balonundan tek kâr kişi de Ellison olabilir.

Google sahibi kim ve nereli?​

Google sahibi kim ve nereli?
1973’te Michigan’da doğan Larry Page’in anne ve babası bilgisayar uzmanıydı. Onların izinden giderek Stanford Üniversitesi’nde bilgisayar mühendisliği okudu ve burada Sergey Brin ile tanıştı.
Page kimdir?​
Page, 26 Mart 1973 tarihinde ABD, Michigan, East Lansing’de dünyaya geldi. Tam adı Lawrence Page olan Google kurucusunun babası Carl Victor Page, Michigan Eyalet Üniversitesi’nde yapay zeka üzerine doktora çalışmaları yaptı.

Larry Ellison üniversite okudu mu?​

Larry Ellison üniversite okudu mu?
Chicago Üniversitesi1964–1966University of Illinois at Urbana-Champaign1962–1964Eugene Field Elementary School1958South ShoreLarry Ellison/Eğitim

Larry Ellison nerede yaşıyor?​

Lükse oldukça düşkün olan Larry Ellison, 2017 baharında Malibu Beach’te bulunan Milyarderler plajı olarak bilinen bölgedeki ev için tam 48 milyon dolar ödedi. Larry Ellison’un ilk aldığı ev ise San Francisco’nun milyonerler mekanı Pacific Heights bölgesinde 1988 yılında 3.9 milyon dolar ödeyerek aldığı bir evdir.

Larry Page, 26 Mart 1973 tarihinde Michigan'da doğmuş ve Amerikalı bir yazılım mühendisi ve girişimcidir. Google'ın temel algoritmalarının geliştiricisi olarak tanınan Larry Page, Sergey Brin ile birlikte Google şirketini kurmuştur. Şu anda Alphabet Inc. şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Larry Page'in babası Carl Victor Page, Michigan Eyalet Üniversitesi'nde yapay zeka üzerine doktora çalışmaları yapmıştır.

Larry Ellison ise oracle şirketinin kurucusu olarak bilinmektedir. Larry Ellison, Stanford Üniversitesi'nde eğitim almış ve NetSuite firmasına yatırım yaparak zenginlik elde etmiştir. Larry Ellison'un yaşam tarzı lüks evlerle ve plajlarla çevrelenmiştir. Lükse oldukça düşkün olan Ellison'un Malibu Beach'te bir evi bulunmaktadır. Ayrıca Pacific Heights bölgesinde de bir eve sahiptir.

Bu bilgiler ışığında, Larry Page Google'ın kurucularından biri iken, Larry Ellison ise Oracle şirketinin kurucusu ve başkanıdır. İkisi de teknoloji dünyasının önemli isimlerindendir.

Geri