AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Lara - Kabahat

haberci

Yeni Üye
herkes bir koşeyi tutmuş
aşkı nerede bulacağım
kimseye guven kalmamış
ben nasıl aşık olacağım
2x
evet bulduğum dediğimde
Şarkı Sozu
ikinci gun yalan oluyor
bahcemdeki cicekler gibi
yuzune bakmadım mı soluyor
ah boyle gelmiş
boyle gitmez bu hayat
kimi sevsem kime guvensem
kabahat allahım kabahat
2x
herkes bir koşeyi tutmuş
aşkı nerede bulacağım
kimseye guven kalmamış
ben nasıl aşık olacağım
2x
evet bulduğum dediğimde
ikinci gun yalan oluyor
bahcemdeki cicekler gibi
yuzune bakmadım mı soluyor
ah boyle gelmiş
boyle gitmez bu hayat
kimi sevsem kime guvensem
kabahat allahım kabahat
2x

Bu dizelerde aşk ve güvenin karmaşıklığı ve zorluğu üzerine derin duygular ifade ediliyor. Şarkıda aşkı bulma ve güvenme konusundaki çaresizlik ve hayal kırıklıkları dile getiriliyor. Kimseye güven kalmamış gibi hissetmek ve bulunan her şeyin bir gün yalan olacağı korkusunu yaşamak insanın duygusal dünyasında büyük bir boşluk yaratabilir. "Kabahat Allah'ım kabahat" ifadesiyle de insanların içinde bulunduğu durumu sorguluyor ve yaşanan zorlukların sorumlusu olarak kendi tercihlerini veya kaderlerini görebiliyor.

Aşk ve güven konusunda yaşanan bu tür zorluklar herkesin başına gelebilir. Önemli olan bu zorlukları aşabilmek ve içsel olarak huzur bulabilmektir. Kendine olan güveni koruyarak doğru kişiyi bulabilmek ve ona güven duyabilmek hayatın en önemli parçalarından biri olabilir. Yaşanan hayal kırıklıklarından ders çıkararak geleceğe umutla bakabilmek önemlidir.

Şarkıdaki duyguların insanların günlük hayatlarında da karşılaştıkları duygular olduğunu hatırlamak önemlidir. Her ne kadar bazen zorlu olsa da, yaşanan deneyimler bizi daha güçlü kılar ve bize yaşamın farklı yönlerini görmemizi sağlar. Bu metinden aldığınız duyguları ve düşünceleri daha derinlemesine keşfeterek kendi duygusal yolculuğunuzda size rehberlik edebilirsiniz.

Geri