AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Laptopta video nasil kaydedilir?

Editör

Yeni Üye

Laptopta video nasıl kaydedilir?​

Kaydı başlatmak için ‘Kayıt başlat’ ı tıklayın veya [Windows] + [Alt] + [R] tuşlarına basın, ardından kayıt işlemini bitirdikten sonra aynı kısayolu kullanın. Kaydedilen videolar MP4 formatında Videolar / Yakalanan Görüntüler klasörüne kaydedilecektir.

Bilgisayarda video kayıt nasıl yapılır?​

Bilgisayarda video kayıt nasıl yapılır?
Adım 1: Başlat menüsüne gelerek ‘Ayarlar’ ikonuna tıklayın. Adım 2: Açılan pencereden ‘Oyun’ ikonuna tıklayın. Adım 3: Açılan pencerede ”Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın” seçeneği sizde kapalı ise açık hale getirin.

Windows 10 ekran videosu nasıl kaydedilir?​

Öncelikle ekran kaydı başlatmak için Windows + G tuşlarına bastığınızda herhangi bir ekran gelmiyorsa, Windows tusuna basıp, ayarlar bölümünden oyun sekmesine tıklayın ve klip kaydetmeyi açık hale getirin. Aracı görünür hale getirmek için Windows + G tuşlarına birlikte basmanız yeterli.

Video dosyası nasıl kaydedilir?​

Video dosyası nasıl kaydedilir?
Dosya kaydetme
- Kaydet. ‘i seçin. Dosya > Farklı Kaydet’i de seçebilirsiniz.
- Dosyayı kaydetmek istediğiniz yeri seçin. Bilgisayarınıza, OneDrive’a veya başka bir konuma kaydedebilirsiniz.
- Anlamlı, açıklayıcı bir dosya adı girin.
- Kaydet’i seçin.
Videoyu Farklı Kaydet nasıl yapılır?​
Video: Dosyaları farklı yerlerde ve biçimlerde kaydetme
- Dosya > Farklı Kaydet’i seçin.
- Dosyayı kaydetmek için bir yer seçin veya Gözat’ı seçip dosyayı kaydetmek istediğiniz yere gidin.
- Belge için bir ad girin.
- Kayıt türü’nü seçin ve kullanmak istediğiniz dosya biçimini seçin.
- Kaydet’i seçin.

Windows 7 de ekran kaydı nasıl yapılır?​

Windows 7 de ekran kaydı nasıl yapılır?
Ctrl + PrtScn tuşlarına basın. Ekranın tamamı, açık menü dahil olmak üzere griye dönüşür. Mod öğesiniseçin veya uygulamanın önceki Windows Yeni düğmesinin yanındaki oku seçin. İstediğiniz ekran ekran ekran okuyucusu seçin ve ardından yakalamak istediğiniz ekran yakalama alanı seçin.

Geri