AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Laptop dokunmatik Fare nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Laptop dokunmatik Fare nasıl açılır?​

Fare ve dokunmatik yüzey ayarları öğesine dokunun ya da tıklayın. Dokunmatik Yüzeyi Açma/Kapatma düğmesini arayın. Dokunmatik Yüzeyi Açma/Kapatma düğmesi seçeneği varsa: Dokunmatik yüzeyi açmak veya kapamak için Dokunmatik Yüzeyi Açma/Kapatma düğmesine dokunun ya da tıklayın.

Touch pad kilidi nasıl açılır?​

Touchpad’in devre dışı bırakılmadığından emin olmak için Dokunmatik Yüzey işlevini etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için işlev tuşunu (kısayol tuşu) kullanmayı deneyin. Klavyenizdeki kısayol tuşu konumunu kontrol edin. [Touchpad kısayolu , ] klavyenizde① genellikle F6 veya F9 tuşunda bulunur.
HP TouchPad nasıl açılır?
İki parmakla kaydırma işlevini etkinleştirmek ve özelleştirmek için aşağıdaki adımları uygulayın.
- Windows’da dokunmatik yüzey ögesini aratın.
- Sonuç listesinden Dokunmatik Yüzey ayarları ögesine tıklayın.
- Dokunmatik yüzey penceresinde, Ek ayarlar ögesine tıklayın.
- Tıklama Paneli Ayarları seçeneğine tıklayın.

TouchPad ayarları nasıl yapılır?​

Touchpad Kapatma
- “Denetim Masası”na giriş yapın ve ardından arama çubuğuna “Fare” yazın.
- Karşınıza gelen arama sonuçlarından “Fare” seçeneğine tıklayın.
- Şimdi karşınıza “Fare Özellikleri” penceresi gelecektir.
- Üstteki sekme seçeneklerinden Sürücü sekmesine giriş yapın ve “Devre Dışı Bırak” seçeneğini seçin.

Lenovo dokunmatik mouse nasıl açılır?​

Arama seçeneğini kullanarak dokunmatik yüzeyi arayın. Dokunmatik yüzey ayarları’nı seçin. Dokunmatik yüzey seçenekleri sağ bölmede görüntülenir. Dokunmatik Yüzey’in Açık olarak ayarlandığını doğrulayın.
Mouse pad nasıl aktif hale getirilir?
klavyede. Düğme, modellere bağlı olarak değişebilir. Yeniden başlatmanın, hazırda bekletme/uyku modundan çıkmanın veya Windows girmenin ardından Dokunmatik Yüzey otomatik olarak etkinleştirilecektir. Dokunmatik yüzeyi devre dışı bırakmak için ilgili düğmeye (F6, F8 veya Fn+F6/F8/Delete gibi) basın.
Kablosuz farenizin, bilgisayara bağlı olan adaptörünün iletim menzili içinde olduğundan ve çok fazla nesne tarafından engellenmediğinden emin olun. Kablosuz USB adaptörünün bağlantısını kesin ve farklı bir bağlantı noktasına takmayı deneyin.
Decapat
- Başlat öğesini tıklayıp arama alanına fare yazdıktan sonra, arama sonuçlarından denetim masası programı olan Fare öğesini seçin.
- TouchPad’i kapamak için Fare Özellikleri panelinin Aygıt Ayarları sekmesinde, Devre Dışı Bırak düğmesini tıklayın. Bana ait değil.

Geri