AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Language Learning with Netflix nasil calisir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Language Learning with Netflix nasıl çalışır?​

Language Learning with Netflix, platformda oturum açtığınızda otomatik olarak çalışan ücretsiz ve basit bir Chrome uzantısıdır. İzlediğiniz her içeriğin altyazılarını hem ana dilinizde hem de öğrenmek istediğiniz dile gerçek zamanlı olarak çeviren uzantı, böylece iki dili aynı anda görebilmenizi sağlıyor.

Netflix neden hep alt yazılı?​

Netflix, dil ayarlarınıza ve bulunduğunuz yere bağlı olarak en uygun 5-7 dili görüntüler. İndirilen içerikler için ise en alakalı 2 dil görüntülenir. Not: Cihazınıza indirdiğiniz bir dizi ya da filmi izlerken kablosuz bir ağa bağlı olsanız bile sadece en alakalı iki dilde alt yazı seçeneği sunulur.
Language Reactor nasıl kullanılır?
language reactor
- netflix ve youtube’daki yabancı dildeki videoları eş zamanlı çift alt yazı ile izleyebiliyorsunuz.
- imleci alt yazının üzerine getirdiğinizde kelimenin anlamı görebiliyorsunuz.
- kısa yollar ile cümle cümle ilerleyebiliyorsunuz.

Netflix Yayınları Türkçe mi?​

Netflix’te yer alan neredeyse bütün yapımlarda Türkçe altyazı var. Türkçe dublaj seçeneği ise yapımların yüzde 60-70 kadarnda bulunuyor ve bu sayı her geçen gün giderek artıyor. 2-) Netflix’te bir dizi yada film başladığında kontrol edebilirsiniz.

Netflix altyazı neden büyük?​

Hem Netflix uygulamasındaki hem de cihazınızdaki ayarlar alt yazı boyutunu artıracak şekilde değiştirildiğinde alt yazılar ve açıklamalı alt yazılar aşırı büyük görünebilir. Bu sorunu çözmek için, alt yazı ayarlarını ya Netflix hesabınızdaki ya da cihazınızdaki ayarları kullanarak değiştirin.
Netflix te bazı Filmler neden yok?
Netflix, dünya genelinde farklı stüdyolardan dizi ve filmlerin lisansını alır. İzlemek istediğiniz içerikleri devam ettirmeye çalışsak da bazen lisans anlaşmaları nedeniyle bazı içerikler Netflix’te yayından kalkar.

Language Reactor ne işe yarar?​

Language Reactor. Çalışmakta olduğunuz dilde film ve dizi izleyerek becerilerinizi kendi başınıza, etkin ve zevkli bir şekilde geliştirin. Language Reactor dil öğrenmek için güçlü bir araç kutusudur. Yerli materyallerden keşfetmene, anlamana ve öğrenmene yardımcı olur.

Language Reactor nasıl kapatılır?​

aynı anda orjinal dil ve 2 aynı dilde çeviri, toplam da 3 dil gösteriliyor ise, reactorün ayarlarından, “show machine translation”ı kapatabilirsiniz.
Language Reactor nasıl aktif edilir?
Language Reactor tarayıcıya nasıl eklenir?
- Adım #1: Buraya tıklayarak Chrome Mağaza’yı açın.
- Adım #2: Sağda bulunan Chrome’a Ekle butonuna basın.
- Adım #3: Gerekli izinleri kabul edip uzantı ekle butonuna basın.
- Adım #4: İşleminiz tamamlandı.

Geri