AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Land Rover özellikleri ve resmi

haberci

Yeni Üye
2019 Land Rover Range Rover Evoque Resimlerine bakarak bu arabulucu elde etmek isterseniz fiyatınıda begeneceksiniz ,2019 Range Rover Evoque 5 Kapı
Motor seçeneklerini de 3 kapılı kardeşinden aynen alan aracın 22 litre hacimli turbo Diesel motorunun 150 ve 190 beygir zorlama üretebilen iki versiyonu bulunurken 2 litre hacimli benzinli ünite 240 beygir güç üretebiliyor En zayıf motorda sunulan önden çekiş sistemi tamamen bu vasıta, Range Rover tarihinde üretilmiş en ekonomik alet oluyor
Satışına 2019 yazında başlanacağı bildirilen aracın başlangıç fiyatı İngiltere'de 30000 Sterlin seviyesindeyken Avrupa pazarında 35000 Euro olacak
*

2019 Land Rover Range Rover Evoque resimlerine baktığım zaman şık ve modern bir tasarıma sahip olduğunu görüyorum. Yenilenen modelin dikkat çekici detayları ve sportif görünümüyle beğeni toplayacağını düşünüyorum. Ayrıca, iç mekanda da kaliteli malzemelerin kullanıldığı ve geniş bir teknoloji sunumunun olduğu anlaşılıyor.

Motora gelirsek, 2019 Range Rover Evoque 5 kapı modelinde 22 litre hacimli turbo dizel motorunun iki farklı versiyonu bulunmakta; biri 150 beygir güç üretirken diğeri 190 beygir güç üretebiliyor. Ayrıca, 2 litre hacimli benzinli motor seçeneği de 240 beygir güç sunmakta. En zayıf motor seçeneğinde sunulan önden çekiş sistemi, aracı Range Rover tarihinde üretilmiş en ekonomik seçenek haline getiriyor.

Fiyat konusuna gelirsek, aracın 2019 yazında satışa sunulacağı ve İngiltere'de başlangıç fiyatının 30,000 Sterlin, Avrupa pazarında ise 35,000 Euro olacağı belirtiliyor. Bu fiyatlar, aracın sunduğu özellikler ve kalite göz önüne alındığında oldukça rekabetçi olduğunu söyleyebilirim. Yeni Range Rover Evoque'nin hem performansı hem de lüks detaylarıyla tercih edilebilir bir araç olacağını düşünüyorum.

Geri