Lahmacun Tanımı İçin Malzemeler
5 adet domates
4 tane biber
3 tane büyük soğan
Yarım kilo kıyma
1 tatlı kaşığı tuz
1tatlı kaşığı isot
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tutam karabiber
1 yemek kaşığı karışık salça
Lahmacun Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı robottan geçiriyoruz düzgünce sulansın. Suyunu sıkmıyoruz sonra domateslerimizi robotta vuruyoruz.
Daha sonra, biberlerimizi tüm gereçlerimizi robottan geçirdikten sonra bahar atlarımızı ekleyip, karıştırıyoruz.
Sonrada yarım kilo kıymayı güzelce koyup elimizle yoğuruyoruz bu kadar.
Ben lahmacun lokantasına gönderdim risk almadım çok hoş oluyor tavsiye ederim.
Lahmacun Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet domates
4 tane biber
3 tane büyük soğan
Yarım kilo kıyma
1 tatlı kaşığı tuz
1tatlı kaşığı isot
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tutam karabiber
1 yemek kaşığı karışık salça
Lahmacun Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı robottan geçiriyoruz düzgünce sulansın. Suyunu sıkmıyoruz sonra domateslerimizi robotta vuruyoruz.
Daha sonra, biberlerimizi tüm gereçlerimizi robottan geçirdikten sonra bahar atlarımızı ekleyip, karıştırıyoruz.
Sonrada yarım kilo kıymayı güzelce koyup elimizle yoğuruyoruz bu kadar.
Ben lahmacun lokantasına gönderdim risk almadım çok hoş oluyor tavsiye ederim.
Lahmacun Tanımı Fotoğraflı Yapılışı