AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kymco kaliteli mi?

Editör

Yeni Üye

Kymco kaliteli mi?​

tayvanlı bir motorsiklet üreticisi, japonlara göre gayet ucuz ve japonlar kadar kaliteli motorsikletler üretiyor.ben kymco xciting 500 kullanıcısıyım gayet memnunum.hatta özellikle kymco aldım diyebilirim.

Agility City 125 nasıl?​

tamıtamına 1 yıldır kullandığım motosiklet. karbüratörlü, eski nesil bir motoru olduğu icin biraz fazla yakar ama gerek yüksek oluşu gerekse motorunun güçlü olması sebebiyle dağ, bayır, düz, tepe dinlemez; tek kişi çift kişi gider. bakımı ucuzdur. ayak basma yeri düz ve geniş olduğundan yük taşımaya müsaittir.

Daelim hangi ülkenin malı?​

Daelim hangi ülkenin malı?
Daelim, 1939 yılında kurulan Daelim Industrial Co., Ltd. bünyesindeki motosiklet markasıdır. 1960 yılından beri motosiklet üreten Daelim Güney Kore merkezlidir. Firma uzun yıllar Japon markalara fason üretim yapmıştır.

Agility City 125 alınır mı?​

Agility City 125 alınır mı?
başlangıç olarak alınabilecek en güzel motor. hem japonlar kadar para vermezsiniz. hem de onlar kadar kaliteli ve güzel tasarımlı bir cihaz alırsınız.(her ne kadar artan taleple fiyatı japonlara yaklaşsa da) kymco kendini kanıtlamış bir marka avrupa’nın birçok şehrinde bu motorları görebilirsiniz.

Kymco Agility City 125 kaç beygir?​

Agility’nin «+» sı, bu çok özel scooter’ın motor teknolojisini temsil eder. Modern ve ekolojik dört zamanlı motoru, eğlenceli bir sürüşün keyfini çıkarmanıza olanak tanır. 8,9 Hp / 8.500 rpm gücü ve son derece elverişli tork dağıtımı ile tek silindirli 125 cc lik bu scooter A1 ehliyeti ile kullanılabilir.

Daelim nasıl bir motor?​

247 cc olması nedeniyle atak bir motor diyebilirim. 70-80 e kadar oldukça tatminkar hızlanması var. Fakat çok yüksek tork beklemeyin Biraz büyük viteste hızlanırken nazlanıyor ama yine de 5. vites 60-110 arası sorunsuz denebilir.

SYM sahibi kim?​

SYM sahibi kim?
Sanyang Motor Co., Ltd.
SYM logosu
Tip | Özel şirket
Kuruluş | 1954
Genel merkezi | Hukou, Tayvan
Kilit kişiler | Walter H.C. Chang (Yönetim Kurulu Başkanı)

SYM Japon mu?​

SYM Japon mu?
Tayvan menşeili SYM markası, Sanyang Motor tarafından 1954 yılından bugüne kalite, konfor ve güvenlik prensibiyle motosiklet ve scooter sektöründe faaliyet göstermektedir. 2007 yılından beri Motoran A.Ş. güvencesiyle Türkiye distribütörlüğü yürütülmektedir.
Kymco Agility 125 kaç kilo?​
Teknik Özellikleri. 9.25 hp @ 7500 rpm. 9.60 Nm @ 6500 rpm. 109 Kg.
125cc scooter kaç beygir?​
Yol Arkadaşınız
Silindir Hacmi | : | 125 cc
Soğutma Sistemi | : | Hava Soğutmalı
Maksimum Güç | : | 8.04 HP @ 7500 rpm
Maksimum Tork | : | 8.50 Nm @ 6000 rpm
Dingil Mesafesi | : | 1280 mm.

Kymco Agility 125 kaç litre benzin alır?​

Kymco Agility 125 kaç litre benzin alır?
Agility 125
Kymco Agility 125 Scooter
Ağırlık | 109 Kg.
Sele Yüksekliği | 785 mm.
Yakıt Kapasitesi | 5 Litre
Ön Fren | Disk.

Daelim nasıl bir marka?​

Daelim nasıl bir marka?
Dünya’da üretim hatası en az motosiklet markası olarak bilinen Daelim 1960 yılından bu yana motosiklet üretiyor. Motosikleti herseyden once bir sanat olarak gören Güney Koreli firma mühendisleri, geliştirdikleri her modele önce kaliteyi sonra da tasarımı uyguluyorlar.

Daelim sahibi kim?​

Daelim İnşaat Kimin Haberi Daelim İnşaat Geliştirme Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Kee Hyun Han, Yang won Jee ve Kwang Young Jeong ortaklığında kuruldu.

SYM Çin malı mı?​

SYM, Tayvan menşeli bir markadır ve Çin malı değildir. Sanyang Motor Co., Ltd. tarafından 1954 yılından beri kalite, konfor ve güvenlik prensibiyle motosiklet ve scooter sektöründe faaliyet göstermektedir. 2007 yılından beri Türkiye distribütörlüğü de Motoran A.Ş. tarafından yapılmaktadır. SYM'in kökeni Tayvan'a dayanmaktadır.

Geri