AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

KYK burs taahhutname onayindan sonra ne yapilacak?

Editör

Yeni Üye

KYK burs taahhütname onayından sonra ne yapılacak?​

Ocak 2021 tarihine kadar e-devlet şifresi ile burs/kredi taahhütnamesini onaylayan öğrenciler burs/kredilerini Ocak ayı içerisinde, bu tarihten sonra onaylayan öğrenciler ise Şubat ayında Ocaktan itibaren (Ocak +Şubat) iki aylık burs/kredilerini birlikte alacaklardır.

KYK burs sonuçları nasıl bakılır?​

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Burs/kredi başvurusunda bulunan öğrenciler, sonuçları e-Devlet internet sitesinden öğrenebilecek.

Burs onaylama ne zaman son?​

Burs onaylama ne zaman son?
KYK, ödemeleri TC kimlik numarasının son rakamına göre her ayın 6. ve 10. günleri arasında yapıyor. KYK TAAHHÜTNAME NASIL ONAYLANIR? KYK burs/kredi alma hakkı elde eden öğrencilerin öncelikle 19 Aralık saat 23.59’a kadar taahhütnamelerini onaylamaları gerekiyor.

KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2021-2022?​

KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2021-2022?
2021-2022 KYK burs ve kredi ödemelerinin yapılabilmesi için öğrencilerin 10 Aralık saat 23.59’a kadar taahhütname onayı yapmaları gerekiyor.

KYK burs taahhütname onayı ne zaman yapilir?​

Öğrenciler, taahhüt onaylarını 19 Aralık saat 23.59’a kadar e-Devlet mobil uygulaması üzerinden de verebilecekler. Taahhütnamesini onaylamayan öğrencilere burs veya kredi ödenmeyecek olup ayrıca bildirim yapılmayacaktır. KYK BURS VE KREDİ TAAHHÜTNAMESİ NASIL YAPILIR?

Burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenilir?​

KYK sorgulama ile burs başvuru sonucunuzu öğrenmek için öncelikle Kredi Yurtlar Kurumu resmi web sayfası ve edevlet üzerinden burs ve kredi başvuru sonucu sorgulama sayfasına giriş yapınız. Ardından açılacak olan sayfada sizden birkaç kimlik bilginiz istenecektir.

Kyk kredi onayı ne zaman son?​

Kyk kredi onayı ne zaman son?
Yükseköğrenim öğrencilerinin, burs ve kredilerini alabilmek için e-Devlet üzerinden taahhütnamelerini onaylamaları gerekiyor. Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere bu ay içinde ödemeleri yapılacak. Öğrenciler, taahhüt onaylarını 19 Aralık saat 23.59a kadar e-Devlet mobil uygulaması üzerinden de verebilecekler.

Kredi Taahhütnamesi onaylama ne zaman son 2022?​

Kredi Taahhütnamesi onaylama ne zaman son 2022?
E Devlet KYK burs onaylama işlemi ne zaman bitecek? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,2021-2022 eğitim-öğretim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerin taahhütname verme süresinin 10 Ocak’a kadar uzatıldığını kaydetti.

Burs taahhüt onaylama ne zaman?​

KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2021?​

KYK burs kredi almaya hak kazanan adaylar KYK burs krediyi alabilmeleri için taahhütnameyi onaylamaları gerekiyor. Öğrenciler, taahhüt onaylarını 19 Aralık saat 23.59’a kadar e-Devlet mobil uygulaması üzerinden de verebilecekler.

KYK nın çıktığını nasıl anlarız?​

KYK nın çıktığını nasıl anlarız?

KYK burs taahhütname onayından sonra yapılması gerekenleri doğru anladığınızı görmek beni memnun etti. KYK burs sonuçlarını öğrenmek için e-Devlet internet sitesini ziyaret edebilir ve başvurunuzun durumunu kontrol edebilirsiniz. Burs/kredi başvurusu sonucunuzu öğrenmek için TC kimlik numaranızı kullanarak KYK sorgulama sayfasında bilgilerinizi girerek sonucu öğrenebilirsiniz.

KYK burs taahhütname onayının son tarihinin 19 Aralık saat 23.59 olduğunu hatırlatırım. Bu tarihe kadar taahhütname onayınızı e-Devlet mobil uygulaması üzerinden yapmanız gerekmektedir. Ayrıca, KYK burs ve kredi ödemeleri TC kimlik numaranızın son rakamına göre her ayın 6. ve 10. günleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Kyk kredi onayı için de aynı şekilde e-Devlet üzerinden taahhütnamenizi onaylamanız gerekmektedir. Taahhütname onayı alındıktan sonra ödemelerin yapılacağını unutmayın. 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerin taahhütname verme süresi 10 Ocak tarihine kadar uzatılmıştır.

Son olarak, KYK'nın hakkınızda çıkacak bilgilendirmeleri öğrenmek için yaptığınız başvuruları ve taahhütnamelerini kontrol etmeniz gerekmektedir. Başvurunuzun sonucunu ve durumunu öğrenmek için belirtilen tarihlerde gerekli adımları atmanız önemli olacaktır. Herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri