- Konu Yazar
- #1
Kuzu kaburga en güzel nasıl yapılır?
Yapılışı: Kuzu kaburgayı iyice yıkayın ve kaburganın boyutuna göre bir tencere içerisine eti yerleştirin. Etin yarısına gelecek kadar tencerenin içerisine su ekleyin. Tuz, karabiber ve taze biberiye ekleyerek tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte etler suyunu çekene ve yağını bırakana kadar pişirin.Kaburga eti ile ne yapılır?
Dana Kaburganın Lezzet Garantili 10 Tarifi- #1 Kaburga Etli Pilav. Elif Atalar.
- #2 Baklalı Yaprak Sarması Sevim Atalar.
- #3 Taş Güveçte Kaburga Etli Güveç Aydın KILIÇ
- #4 Dana Kaburga. SÜLEYMAN MAĞAT.
- #5 Kaburgalı Kuru Fasulye. Aysun Yılmaz.
- #6 Kaburgalı Nohut Yemeği.
- #7 Diyarbakır Kaburga Dolması
- #8 Fırında Patatesli Kaburga.
Tencerede Kuzu Kaburga tarifinin Yapılışı Kuzu kaburgayı yıkayın ve boyutlarına uygun bir tencereye yerleştirin. Etin yarısına gelecek kadar su ilave edin. Tuzunu ve biberini ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte etler suyunu çekip yağı eriyinceye kadar pişirin.
Kuzu kaburga nasıl terbiye edilir?
Kuzu kaburga nasıl terbiye edilir?Pirzolalarımız derin bir kaba alınır. Sırasıyla; zeytinyağı, baharatları ve tuzu ilave edilerek, taze kekik eşliliğinde çok bastırmadan harmanlanır. Üzerini geçecek kadar soğuk süt dökülerek, streç film kapalı 2-2, 5 saat buzdolabında bekletilir.
Kaburga et nasil pişirilir?
Kaburga et nasil pişirilir?Fırında Soslu Kuzu Kaburga Tarifi Nasıl Yapılır?
- Fırına girecek tepsiye pişirme kağıdının üzerine kaburgaları dizelim.
- Hazırladığımız sosu kaburgaların her yerine sürelim. Pişirme kağıdını sarıp üzerine de tekrar alüminyum folyo saralım.
- 200 derecede 40 dakika ısıyı düşürüp 180 derecede 30 dakika daha pişirelim.