Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kuzey Yildizi Feride neden oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kuzey Yıldızı Feride neden öldü?​

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 62. Bölümünde; Mete’nin daveti üzerine onunla iftar yapmak için bir arkadaşının arabasına binen Feride restorandan ayrıldı. Akşam ailesiyle birlikte yemek yiyen Kuzey’e gelen telefon onu şok etti. Telefondaki polis memuru “Feride Mollaoğlu hayatını kaybetti” dedi.

Kuzey Yıldızı gerçekten hamile mi?​

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 50. Bölümünde; Gebelik testinin pozitif olmasıyla ufak bir şok yaşayan Yıldız bu durumu daha sonra evdekilerle paylaştı. Herkes haberden havalara uçarken testin hatalı sonuç vermesinden Korkan Yıldız, Kuzey ile jinekolog’a gidip bu güzel haberi doğruladı.
Kuzey Yıldızı ilk aşk Gökçe ölecek mi?
Gökçe, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattı ancak doktorun muayenede söyledikleri herkesi şoke etti. Finalde Gökçe’nin beyin kanamasına bağlı felç geçirdiğini öğrenen Kuzey ve Yıldız şoke olurken, bacaklarını hissedemeyen Gökçe büyük bir yıkım yaşadı.
Kuzey Yıldızı neden beyin kanaması geçirdi?
Bebekleri için alışverişteyken Kuzey’in yaptığı şakaya sinirlenen Yıldız, beyin kanaması geçirdi.

Gizem Güneş Diziden neden ayrıldı?​

Geçtiğimiz sene Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olan genç oyuncu, “Diplomamı alır almaz Kuzey Yıldızı dizisi ile anlaştığım için geçen yıl tatile çıkamamıştım. Karantina dönemini herkes gibi ben de evde geçirdim. Bu sebeple deniz ve güneşle iç içe olmayı çok özledim” dedi.

Kuzey Yıldızı Feride neden yok?​

Kuzey Yıldızı 49 Bölüm yıldız hamile mi?
Kuzey ve Yıldız çifti sonunda mutluluğu yakaladı! Unutulmaz yayla anıları! Yıldız ve Kuzey’in anlarını konuşan üçlü ilk geldikleri andan son ana kadar değişenleri gösterdi. ”Hamileyim!” Yıldız’ın özel isteğiyle Sefer’in evinde toplanan tüm ahali burada sevindirici haberi aldı. …
Esra Erol şu an hamile mi?
Muhabirlerin, “Esra Erol 3. kez bebek mi bekliyor?” sorularına Eda Erol, “Hayır, şu anda iyi. Korkulacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Gökçe nin gerçek ismi ne?​

Daha kariyerinin başında olan genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 2019 yılında başlayan Show TV dizisi Kuzey Yıldızı ile dikkatleri üzerine çekti. Canlandırdığı Gökçe karakteri ile kısa sürede tanınan ve çok beğenilen oyuncu, daha sonra Ölüm Zamanı isimli dijital dizide yer aldı.

Kuzey Yıldızı Gökçe’nin sevgilisi kim?​

KUZEY YILDIZI GÖKÇE SEVGİLİSİ VAR MI? Bilindiği üzere Berin Nilsu Aktaş’ın sevgilisi bulunmamaktadır. Oyunculuk üzerine kariyer planlayan Berfin’indans etmek ve şarkı söylemekten hoşlandığı belirtiliyor.
Kuzey Yıldızı Yıldız nasıl beyin kanaması geçiriyor?

Geri