- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kütüphane üye kartı nereden alınır?
Giriş kartı almak isteyen kişinin, kütüphaneye gelerek kayıt bölümüne başvurması, bağlı olduğu kurum veya kuruluştan alınmış kimlik belgesini göstererek, kullanıcı giriş formunu doldurup imzalaması gerekir. Başvuran kişinin dijital fotoğraf makinesi ile fotoğrafı çekilerek, giriş kartı kendisine teslim edilir.Milli Kütüphane üyeliği ücretli mi?
Süreli Yayın Bilgi Sistemine üye olmak ücrete tabi değildir okuyucularımız Dijital Kütüphane sisteminden ücretsiz olarak üye olabilir ve yıllık 1000 (bin) poz ücretsiz olarak indirebilir.Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Millî Kütüphane Üyelik Kartı almak için burada girmiş olduğunuz bilgileri doğrulamak üzere kimlik belgesi, öğrenci kimliği vb. belgeler Kütüphanemizi ziyaretinizde istenecektir. Üyelik Koşullarını Okudum, Onaylıyorum. Üyelik Koşullarını Okudum, Onaylıyorum.
Kütüphaneye nasıl üye olunur?
Kütüphaneye nasıl üye olunur?E-Devlet yeni uygulamasını, “e-Devlet Kapısı üzerinden veya “Kütüphanem Cepte” mobil uygulaması aracılığıyla e-Devlet portalına bağlanarak, istediğiniz Halk Kütüphanesine “e-Üyelik” yapabilir, anında “e-kitaplara” erişebilir, katalog taraması yapabilir, ödünç aldığınız kitapların süresini uzatabilir, üyelik …
Milli Kütüphane üyelik nedir?
Milli Kütüphane üyelik nedir?Akademisyenler, kamu çalışanları ve emeklileri, bir meslek odası veya baroya kayıtlı meslek sahipleri, yazılı ve görsel basın mensupları ile görme engellilere “Süresiz Giriş Kartı”, üniversite ve yüksekokul öğrencileri ile mezunlarına ise bir yıl süre için geçerli “Yıllık Giriş Kartı” verilmektedir.