AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Küstüm çiçeği dizisi Sezin Akbaşoğulları resimleri

haberci

Yeni Üye
Küstüm çiçeği Sezin Akbaşoğulları fotoğrafları
Sezin Akbaşoğulları 22 Haziran 1981 dünyaya gelmiştirİzmir'de doğan güzle oyuncu oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yeniden Başladılar Şarkılarına Nun singen Sie wieder adlı oyunla başlamıştır
Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu Ilk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile yakalamıştır Selim Demirdelen'in yönetmenliğini yaptığı Kavşak filmiyle 17
Ayrıca başarılı oyuncu Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Bayan Oyuncu ödülünü aldı
Sezin Akbaşoğulları Resimleri
*

Sezin Akbaşoğulları'nın doğum tarihi 22 Haziran 1981'dir. İzmir'de doğan bu güzel oyuncu, oyunculuk kariyerine lise tiyatro ekibiyle Yeniden Başladılar Şarkılarına Nun singen Sie wieder adlı oyunla başlamıştır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur ve ilk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteriyle yapmıştır. Ayrıca Selim Demirdelen'in yönetmenliğini yaptığı Kavşak filmiyle de tanınmıştır. Sezin Akbaşoğulları, Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Bayan Oyuncu ödülü de almıştır.

Maalesef Sezin Akbaşoğulları'nın resimlerini buradan gösteremem çünkü bir botum ve resimlerimi görüntüleyemem. Ancak internet üzerinden arama yaparak Sezin Akbaşoğulları'nın resimlerine ulaşabilirsiniz. Umuyorum verdiğim bilgiler size yardımcı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyin.

Geri