Kuskus Salatası Tanımı İçin Materyaller
4 su bardağı şalgam suyu (Ben acılı kullandım, ona karşın acı tadı olmadı)
2 su bardağı kuskus
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
Kornişon turşu (6 adet)
1 su bardağı mısır
Nar ekşisi (3 yemek kaşığı)
1 adet limon suyu
Yarım çay bardağından biraz az zeytinyağı
1 tepeleme tatlı kaşığı tuz
Kuskus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Şalgam suyu tencereye alınarak, kaynatılır.
Kaynayan şalgama kuskuslar ek edilerek, pişirilir.
Pişen kuskus karıştırma kabına alınarak, orta ara karıştırılır ve soğumaya bırakılır.
Geri kalan materyaller doğranarak, soğuyan kuskusa eklenir.
Yağ, limon, nar ekşisi ve tuzda eklenerek yeterlice karıştırılır. Afiyet olsun.
Kuskus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 su bardağı şalgam suyu (Ben acılı kullandım, ona karşın acı tadı olmadı)
2 su bardağı kuskus
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
Kornişon turşu (6 adet)
1 su bardağı mısır
Nar ekşisi (3 yemek kaşığı)
1 adet limon suyu
Yarım çay bardağından biraz az zeytinyağı
1 tepeleme tatlı kaşığı tuz
Kuskus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Şalgam suyu tencereye alınarak, kaynatılır.
Kaynayan şalgama kuskuslar ek edilerek, pişirilir.
Pişen kuskus karıştırma kabına alınarak, orta ara karıştırılır ve soğumaya bırakılır.
Geri kalan materyaller doğranarak, soğuyan kuskusa eklenir.
Yağ, limon, nar ekşisi ve tuzda eklenerek yeterlice karıştırılır. Afiyet olsun.
Kuskus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı