AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kuşbaşı Kebabı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kuşbaşı Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
500 gr kuşbaşı et
200 gr kuyruk yağ
Terbiyesi
1 çay kaşığı tuz silme
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı salça karışık
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı yoğurt

Kuşbaşı Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuşbaşı formunda doğranmış et ve kuyruk yağı bir kaba alalım terbiyesi için yazdığım tüm gereçleri ek edip harmanlayalım.
Görseldeki üzere 6 et ortasına bir yağ halinde şişleri hazırlayalım.
Mangal ateşinde pişiriyoruz.Yemeye hazır.Afiyetolsun
Kuşbaşı Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst